Connect with us
Nunta Teodora Becali și Mihai Mincu

Sport

FOTO. Nunta Teodora Becali și Mihai Mincu. Gigi Becali emoționat până la lacrimi

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit pe 12 octombrie 2019 atât civil cât și religios. Gigi Becali, socrul mic, a fost rugat să fie discret în declarațiile publice despre evenimentul din viața celor doi. Departe de presă și totuși, în stilul caracteristic, Becali a reușit să facă o nuntă de care cu toții s-au bucurat.

Având în vedere ca presa nu a avut acces la evenimentul din familia Becali, ziarele s-au bătut pentru cea mai bună imagine, cea mai în detaliu, dar și pentru înformații picante care au făcut deliciul cititorilor.

Ce se știe?

Teodora Becali și Mihai Mincu, cununie religioasă.

Teodora Becali și Mihai Mincu, cununie religioasă. Foto: Sorin Cioponea / LIBERTATEA

Sărac în declarații, extrem de intim și discret, astea au fost se pare principiile de bază ale acestui eveniment, dat fiind interesul crescut pentru acesta. George Becali a facut declarații rare și concentrate.

Una din afirmațiile sale înainte de nunta Teoderei, care a făcut înconjurul publicațiilor a fost  declarația despre ginerele său Mihai Mincu, despe care a afirmat

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, scrie STIRITV.RO.

Ce se bănuiește?

În încercarea de a respecta discreția celor doi, vă invităm să accesați galeria foto pentru a vedea în imaginile „scăpate pe internet” ce s-a petrecut la nunta anului, Teodora Becali și Mihai Mincu.

Notă: Fotografiile sunt protejate de legea dreptului de autor și aparțin publicațiilor citate.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top