Connect with us
Franța - Argentina scor live - Meci în optimile CM 2018

Sport

Franța – Argentina scor final 4-3 – Rezumat video. Echipa lui Messi, eliminată

Franța Argentina scor final 4-3. „Finala din optimi” a fost câştigată de francezi, la capătul unui meci în care s-au marcat şapte goluri.

Argentina a revenit de la 1-0. a condus cu 1-2, dar apoi francezii s-au dezlănţuit. Mbappe a marcat două goluri şi a fost cel mai bun jucător al Franţei.

Vicecampioana europeană ar putea da în sferturi peste Portugalia, într-o reeditare a finalei la Euro 2016.

Uruguay vs Portugalia se dispută azi, de la ora 21.00, live text pe Huff.ro!

Final: Franţa este în sferturi, Argentina pleacă acasă! Vezi rezumatul meciului mai jos1

Minutul 90+3: Otamendi şi Giroud primesc cartonaş galben.

Minutul 90+2: Gol Argentina! Gol Kun Aguero, care marchează cu capul după centrarea lui Messi!

Minutul 88: Mbappe este înlocuit de Thauvin, jucătorul lui Olympique Marseille.

Minutul 85: Ocazie Argentina! Messi şutează foarte slab din poziţie ideală şi Lloris prinde.

Minutul 84: Griezmann a fost înlocuit de Fekir.

Min. 75: Pavon a fost schimbat cu Meza (Argentina), iar Matuidi a fost inlocuit de Toliso (Franţa).

Minutul 73: Matuidi ia cartonaş galben şi va lipsi la meciul din sferturi.

Minutul 71: Ocazie Franţa! Giroud trage în plasa laterală. Defensiva argentiniană, suprinsă din nou pe contraatac.

Minutul 69: Gol Franţa! Gol Mbappe! Cocoşii galici s-au dezlănţuit, echipa lui Messi e la pământ!

Minutul 66: A intrat Kun Aguero în locul lui Perez.

Minutul 64: Gol Franţa! Gol Mbappe! Cocoşii galici trec din nou în avantaj! Meci dramatic între cele două echipe!

Minutul 58: Gol Franţa! Gol Pavard! Fundaşul francez care joacă la Stuttgart prinde un şut de senzaţie şi egalează!

Minutul 55: Ocazie Franţa! Fazio şi Armani se încurcă reciproc, dar Griezmann nu poate profita şi trimite pe lângă poartă.

Minutul 48: Gol Argentina! Gol Mercado, care deviază norocos un şut al lui Messi!

UPDATE: A început a doua repriză. Fazio (Argentina) l-a înlocuit pe Rojo.

Pauză: Cele două echipe intră la pauză cu un rezultat de egalitate. Am avut parte de o primă repriză destul de slabă, un meci de uzură făcut de jucătorii ambelor formaţii. Franţa a făcut pasul în spate după marcarea golului, dar o execuţie superbă a lui Di Maria a readus speranţele sud-americanilor.

Minutul 41: Gol Argentina! Gol di Maria! Super execuţie a fotbalistului lui PSG! Argentina egalează la prima ocazie!

Minutul 38: Argentina nu a reuşit până acum să îi pună probleme lui Lloris. Francezii s-au apărat exact după marcarea golului şi l-au blocat pe Messi.

Minutul 25: Griezmann depăşeşte apărarea argentiană, dar mingea trimisă de el în faţa porţii pentru Giroud este prinsă de Armani.

Minutul 21: Execuţie slabă a lui Pogba, mingea se duce peste poartă.

Minutul 20: Lovitură liberă pentru Franţa din 16 metri, după un fault asupra lui Mbappe. Tagliafico primeşte galben.

Minutul 12: Gol Franţa! Gol Griezmann! Franţa preia conducerea după ce vedeta lui Atletico Madrid transformă lovitura de la 11 metri!

Minutul 11: Penalty Franţa! Rojo îl faultează pe Mbappe în careu! Argentinianul primeşte cartonaş galben.

Minutul 8: Ocazie Franţa! Lovitură liberă din 20 de metri pentru Franţa şi mingea trimisă de Griezmann loveşte transversala!

Update: Primele 5 minute arată un joc echilibrat, între două echipe foarte bine aşezate în teren.

Update: Start în meciul optimilor de finală. Lovitura de incepere a apartinut francezilor. Argentina a schimbat sistemul de joc, iar Messi este în poziţa de 9 fals, post pe care s-a făcut remarcat la Barcelona.

Update: Iată echipele oficiale de start:

Franţa (4-2-3-1): 1. Hugo Lloris (căpitan) – 2. Benjamin Pavard, 4. Raphael Varane, 5. Samuel Umtiti, 21. Lucas Hernandez – 13. Ngolo Kante, 6. Paul Pogba – 10. Kylian Mbappe, 7. Antoine Griezmann, 14. Blaise Matuidi – 9. Olivier Giroud

Argentina a obținut o calificare în optimi în finalul meciului cu Nigeria, după două meciuri foarte slabe. Un egal cu Islanda și o înfrângere la scor de neprezentare cu Croația au pus o mare presiune pe fosta campioană a lumii.

Lionel Messi nu a ieșit în evidență în primele două meciuri decât printr-un penalty ratat, dar a fost cel mai bun jucător al argentinienilor în partida cu Nigeria.

S-au făcut multe speculații privind relația dintre selecționerul Sampaoli și vedeta Barcelonei, foarte mulți considerând că este o ruptură în vestiarul argentinian.

Cu o calificare norocoasă în această fază a CM 2018, vicecampioana mondială trebuie să învingă vicecampioana europeană pentru a avansa în sferturi.

De cealaltă parte, Franța a avut un joc neconvingător, calificându-se cu victorii la limită în fața Australiei și Peru și cu un egal cu Danemarca.

Acel egal a provocat o adevărată polemică. Foarte multe voci au acuzat cele două echipe că au aranjat rezultatul, 0-0 fiind un scor care le ajuta pe amândouă.

De altfel, meciul a fost considerat printre cele mai slabe de la această ediție a Cupei Mondiale.

Având cel mai valoros lot dintre echipele de la acest turneu final, o eliminare a Franței în optimi ar fi un eșec greu de digerat pentru fanii cocoșilor galici.

Cele două echipe s-au înfruntat de 11 ori, sud-americanii având şase victorii, iar Franţa două. Argentina a câştigat ambele meciuri de la Cupa Mondială, 1-0 în 1930 şi 2-1 în 1978, iar apoi a ajuns până în finală.

Didier Deschamps este încrezător în șansele Franței

Selecţionerul echipei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, preferă să se concentreze asupra meciului pe care „Les Bleus” îl vor susţine contra Argentinei, sâmbătă, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018.

Mai degrabă decât să vorbească de recordul său la cârma reprezentativei „Cocoşului Galic”, informează cotidianul L’Equipe.

Cu 80 de meciuri pe banca tehnică a Franţei, Didier Deschamps va deveni sâmbătă, contra Argentinei, selecţionerul cel mai titrat din istorie, în faţa lui Raymond Domenech. O perspectivă care îl bucură, dar căreia nu-i acordă prea multă importanţă.

„Sunt aproape şase ani de când sunt selecţioner. Am jucat un sfert de finală de Cupă Mondială şi o finală de Campionat European, deci s-a acumulat.

Este un lucru plăcut, dar eu nu umblu după recorduri. Cel mai important este meciul de mâine (sâmbătă), între două echipe cu palmares”, a spus selecţionerul.

„Toate meciurile sunt importante, dar cel mai înalt nivel este reprezentat de rezultate. Este ce contează. Toată energia mea este focalizată pe pregătirea acestui meci. Vom face totul pentru ca lucrurile să decurgă bine pentru noi”, a adăugat Deschamps.

Psiholog sportiv: Argentina nu trebuie considerată o echipă moartă

Argentina a debutat prost la Cupa Mondială de fotbal din 2018, dar „nu trebuie niciodată să o consideri moartă”, a avertizat psihologul Marcelo Roffe.

„În echipa Argentinei sunt doi lideri. Pe teren, patronul, motorul, sufletul echipei este Mascherano, iar liderul emoţional şi fotbalistic este Messi.

Dar trebuie să existe un lider extern, care conduce şi care poate convinge jucătorii să adopte un sistem de joc, pentru a ajunge împreună la un obiectiv.

Jorge Sampaoli este un foarte bun antrenor, dar el s-a înşelat spunând: ‘aceasta este echipa lui Messi’. El beneficiază de autoritatea de lider şi a pus presiune pe el’” a adăugat Marcelo Roffe.

„Messi este Messi, nu este Maradona. Este o confuzie. Dacă îi ceri lui Messi să fie Maradona, atunci este o problemă pentru că nu există decât un Maradona şi era un lider. Messi este un lider fotbalistic, afectiv, dar nu un lider”, a mai spus Roffe.

„Meciul cu Franţa va fi unul foarte dificil. Franţa are mari jucători, dar Argentina are o mare istorie. Jucătorii au mai multă încredere în ei şi nu trebuie niciodată să consideri Argentina moartă”, a conchis psihologul argentinian.

Franța Argentina scor live: Echipe probabile de start

Franţa: Hugo Lloris – Benjamin Pavard, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Lucas Hernandez – Paul Pogba, Ngolo Kante – Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele – Olivier Giroud. Selecţioner: Didier Deschamps.

Argentina: Franco Armani – Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi, Marcos Rojo, Nicolas Tagliafico – Ever Banega, Javier Mascherano, Enzo Perez, Angel Di Maria – Lionel Messi, Gonzalo Higuain. Selecţioner: Jorge Sampaoli.

Arbitru: Alireza Faghani (Iran).

Stadion: Kazan Arena.

Meciul Franța – Argentina este televizat de TVR 1 și TVR HD la ora 17.00. Partida poate fi urmărită live online pe tvrplus.ro.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al meciului și vă oferă rezumatul video.

Citește și: Program optimi CM 2018 – Rezultatele complete ale meciurilor și clasament grupe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top