Connect with us
FRF anunță încă un arbitru depistat pozitiv cu noul coronavirus

Sport

FRF anunță încă un arbitru depistat pozitiv cu noul coronavirus

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, pe site-ul său oficial, că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile. Este al treilea la număr infectat cu noul coronavirus. Arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări, anunță FRF.

FRF anunță încă un arbitru depistat pozitiv cu noul coronavirus

A apărut al treilea arbitru infectat cu noul coronavirus. El a fost testat pozitiv și retras de la delegări. Colegii cu care a intrat arbitrul în contact sunt acum în izolare și vor fi testați din nou.

Lotul pentru Liga 1 și meciurile din play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal.

Pe 2 iulie 2020, FRF a anunțat infectarea primului arbitru. Este vorba despre un arbitru de Liga 2. În data de 4 iulie, Federația Română de Fotbal anunța infectarea celui de-al doilea arbitru. El fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus. Atunci, arbitrul a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada, iar colegii lui au intrat în izolare.

De asemenea, tot la începutul lunii iulie, șase persoane din cadrul clubului Petrolul Ploiești au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, iar partida UTA – Petrolul a fost amânată.

Alte cazuri de coronavirus în fotbalul românesc

Pe lângă aceste cazuri, s-au mai înregistrat și altele în fotbalul din România. De exemplu, pozitiv la coronavirus a fost diagnosticat medicul echipei FC Botoșani, la fel și căpitalul echipei, un magazioner al clubului Dinamo, dar și doi fotbaliști de la Chiajna.

La nivelul întregii țări, Grupul de Comunicare Strategică a confirmat marți alte 397 de noi cazuri de îmbolnăvire, în ultimele 24 de ore, din 11.855 de teste efectuate.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate și 31 de decese, după cum a informat marți Grupul de Comunicare Strategică.
Astăzi, la orele 13.00, Grupul de Comunicare Strategică va anunța câte cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top