FSCB – Craiova se joacă fară spectatori, anunț de ultimă orp de la LPF

Ultimul update: duminică 8 martie 2020 21:00 Data publicării: duminică 8 martie 2020 16:55
Autor , în Sport

Liga Profesionista de Fotbal a anunțat  că meciul de fotbal FCSB VS Craiova se joacă fară spectatori. Confirmarea a venit chiar de la președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, care a spus că a luat în vigoare măsura autorităților. FCSB – Craiova SCOR 1-0 Vezi live stream meciul gratuit și live score

Raed Arafat a interzis astăzi toate evenimentele cae depăsesc 1000 de spectatori. Partida FCSB vs Craiova va fi jucată însă fară spectatori, meciul începe la ora 20:30 și este transmis live text pe www.huff.ro.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condițiile regulamentului, și a comunicat scris celor 14 cluburi membre această hotărâre. Iată, mai jos, comunicatul LPF trimis echipelor, precum și, pe această cale, mass-media și fanilor fotbalului românesc, a transmis LPF într-un comunicat de presă.

FCSB – Craiova televizare și online live stream

Meciul FCSB – Craiova este tranmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. De asemenea partida de fotbal se poate vedea și online sub format live stream pe platformele Digionline, Telekom TV, Horizon GO de la UPC, Orange TV.

Reporterii HUFF.ro te țin la curent cu tot ce se întâmplă pe teren de la 20:30.

Suporterii care au achiziționat bilete la meciul dintre Steaua și Craiova, își pot recupera banii inapoi. Detalii puteți găsi pe siteul LPF.

Sursa: Huff.ro