Gabi Balint a suferit un infarct la 56 de ani – Ce spun medicii

21.09.2019
Gabi Balint a suferit un infarct la 56 de ani – Ce spun medicii

Gabi Balint, fostul mare fotbalist român, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct, vineri seară.

Gabi Balint a fost dus la Spitalul Fundeni, medicii l-au supus unei operaţii, iar acum starea sa este stabilă. Conform unor surse, analistul Digisport a devenit conştient şi comunică cu cei din jurul său.

Lui Gabi Balint i s-a făcut rău vineri aseară, când a mers pentru investigații la o clinică privată, unde i s-a transmis că a suferit un infarct. Ulterior, Gabi Balint a decis să meargă imediat la Spitalul Fundeni. Acolo, a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i s-au montat 3 stenturi.

View this post on Instagram

 

Time to ride!🤘😜

A post shared by Gabi Balint (@gabi_balint) on

Cine este Gabi Balint

Gabi Balint este un fost fotbalist român, devenit antrenor de fotbal după încheierea carierei de jucător. Gabi Balint a jucat la Steaua, în prima echipă românească de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987). A jucat pentru echipa națională de fotbal a României în perioada 1982-1992, participând ca jucător la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990, și a participat în calitate de antrenor secund al naționalei la CM din 1994 și 1998.

Pentru realizările sale din domeniul sportiv a primit titlul de cetățean de onoare al Municipiului Bistrița. La 20 ianuarie 2010 a devenit selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, iar la data de 19 decembrie 2011, la expirarea contractului a refuzat prelungirea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *