Connect with us
Gabi Balint a suferit un infarct la 56 de ani - Ce spun medicii

Sport

Gabi Balint a suferit un infarct la 56 de ani – Ce spun medicii

Gabi Balint, fostul mare fotbalist român, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct, vineri seară.

Gabi Balint a fost dus la Spitalul Fundeni, medicii l-au supus unei operaţii, iar acum starea sa este stabilă. Conform unor surse, analistul Digisport a devenit conştient şi comunică cu cei din jurul său.

Lui Gabi Balint i s-a făcut rău vineri aseară, când a mers pentru investigații la o clinică privată, unde i s-a transmis că a suferit un infarct. Ulterior, Gabi Balint a decis să meargă imediat la Spitalul Fundeni. Acolo, a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i s-au montat 3 stenturi.

View this post on Instagram

 

Time to ride!🤘😜

A post shared by Gabi Balint (@gabi_balint) on

Cine este Gabi Balint

Gabi Balint este un fost fotbalist român, devenit antrenor de fotbal după încheierea carierei de jucător. Gabi Balint a jucat la Steaua, în prima echipă românească de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987). A jucat pentru echipa națională de fotbal a României în perioada 1982-1992, participând ca jucător la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990, și a participat în calitate de antrenor secund al naționalei la CM din 1994 și 1998.

Pentru realizările sale din domeniul sportiv a primit titlul de cetățean de onoare al Municipiului Bistrița. La 20 ianuarie 2010 a devenit selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, iar la data de 19 decembrie 2011, la expirarea contractului a refuzat prelungirea acestuia.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top