Connect with us
Gala AFAN și-a desemnat campionii sportului în anul 2016. Evenimentul a avut loc la hotelul Intercontinental în compania unor musafiri de lux.

Sport

Gala AFAN și-a desemnat campionii

Gala AFAN și-a desemnat campionii sportului în anul 2016. Evenimentul a avut loc la hotelul Intercontinental în compania unor musafiri de lux. Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Narcisa Lecușanu, Oana Manea sau Cristi Balaj sunt doar câteva din personalitățile prezente.

Gala AFAN – Denis Alibec, premiatul zilei

După ce în finalul anului trecut, Alibec a arestat premiul de cel mai bun fotbalist al anului în ancheta Gazetei Sporturilor, el a bifat încă reușită personală. În cadrul Galei AFAN, proaspătul atacant al Stelei a câștigat atât titlul de cel mai bun atacant cât și pe cel de cel mai bun fotbalist al anului 2016.

Titlul de cel mai bun antrenor i-a revenit lui Marius Șumudică, pentru performanțele obținute pe banca Astrei Giurgiu.

Cel mai bun fundaș a fost desemnat Gabi Tamaș. Apărătorul central nu este singurul laureat al Stelei. Florin Niță a câștigat premiul de cel mai bun portar al anului trecut.

Mijlocașul anului 2016 a fost ales „veteranul”, Lucian Sânmărtean, fotbalistul celor de la Pandurii Tg.Jiu.

Citește și: Echipa anului 2016 – primul 11 al fotbalului mondial

Fotbalul feminin a fost și el reprezentat și premiat în cadrul aceleiași gale. Ioana Bortan a fost aleasă cea mai bună jucătoare a anului.

Futsalul nu a lipsit nici el de pe lista premiilor. Cristian Matei, jucătorul celor de AutoBergamo Deva a câștigat titlul pus în joc.

Alte premii simbolice pentru întreaga carieră au mers către Adrian Mutu, Daniel Pancu, Ciprian Marica și Dorin Goian.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top