Connect with us
Gheorghe Hagi a fost bruscat și înjurat pe teren

Sport

Gheorghe Hagi a fost bruscat și înjurat pe teren

Gheorghe Hagi a fost bruscat și înjurat pe terenul de fotbal, după ce echipa sa s-a bucurat de victoria împotriva CSU Craiova.

Hagi a fost bruscat la finalul partidei. Spiritele s-au încins când jucătorii lui Hagi s-au bucurat că au urcat pe locul întâi. Un fotbalist al Craiovei a intervenit. Selecționerul Viitorul Constanța a încercat să îl îndepărteze, însă a fost la rândul lui bruscat. Rambe l-a înjurat.

„Au venit străinii în România, care mă înjură, și aici, și la noi, la mine m-au înjurat. Ei străinii, vin în România. Mă înjură la mine acasă. La finalul meciului s-a întâmplat. Nu știu de la ce a pornit totul. Sunt niște străini care vin la noi și nu fac bine. Nu au voie să facă așa ceva”, a declarat Hagi în conferința de la final.

Cum comentează șeful Sindicatului Național al Polițiștilor incidentul

„Această problemă poate fi analizată în două planuri. Organizarea meciului a revenit clubului Viitorul Constanța, care aparține lui Hagi. Apoi avem legile federale care guvernează Federația Română de Fotbal. Aici e vorba de un joc, dacă ai pierdut continuă.

CITEȘTE ȘI: Ciprian Marica a devenit tată. Ioana Marcu, logodnica fotbalistului, a născut

Astfel de gesturi sunt de condamnat. Un mare simbol al fotbalului a fost lovit, a fost bruscat. Dacă era un jucător român nu cred că se întâmpla asta. O atitudine de acest tip, performanțele lui Gheorghe Hagi impun respect”, a declarat Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor la Antena 3.

Viitorul Constanța a bătut CSU Craiova cu 2 la 0.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top