Connect with us
Gianluigi Buffon, transferat de PSG. Ce salariu va avea portarul italian

Sport

Gianluigi Buffon, transferat de PSG. Ce salariu va avea portarul italian

Gianluigi Buffon a părăsit-o pe Juventus, dar nu vrea să pună ghetele în cui. Goalkeeperul italian începe o nouă aventură, la campioana Franței, PSG.

Portarul Gianluigi Buffon, fostul căpitan al lui Juventus Torino şi al selecţionatei de fotbal a Italiei, va fi prezentat oficial la noua sa echipă, Paris Saint-Germain, în cursul zilei de luni, anunţă presa italiană şi cea franceză.

Buffon, în vârstă de 40 ani, va semna un contract pe un sezon (plus unul opţional) cu gruparea de pe Parc des Princes, după efectuarea vizitei medicale, programată vineri, urmând să încaseze un salariu net de 4 milioane euro, precizează Gazzetta dello Sport.

Prezentarea sa urma să aibă loc astăzi (vineri), dar a fost amânată pentru a nu se suprapune cu meciurile din sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2018 şi, în special, cu cel dintre Franţa şi Uruguay, scrie la rândul său L’Equipe.

Data de 9 iulie nu a fost aleasă întâmplător pentru prezentarea oficială a lui Buffon la PSG, în ziua respectivă împlinindu-se exact 12 ani de la câştigarea Cupei Mondiale 2006 de către Italia, după o finală împotriva Franţei.

Prezentarea va fi una cu mare pompă şi va avea loc la Turnul Eiffel, după modelul celei de care a avut parte şi starul brazilian Neymar, în urmă cu un an, adaugă Gazzetta.

Gianluigi Buffon a evoluat timp de 17 sezoane la Juventus Torino, alături de care a cucerit, între altele, nouă titluri de campion în Serie A şi patru Cupe ale Italiei.

Citește și: Fanii Real Madrid îl vor pe Mbappe, nu pe Neymar, în locul lui Cristiano Ronaldo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top