Connect with us
Gigi Becali este distrus, Înalta Curte a decis! Soarta patronului FCSB hotărâtă

Sport

Gigi Becali este distrus, Înalta Curte a decis! Soarta patronului FCSB hotărâtă

Gigi Becali vrea cu orice preț să scape de statutul de condamnat penal și și-a încercat din nou norocul la Înalta Curte de Casație și Jutiție, pentru a cere să fie reabilitat. Judecătorii însă au respsins cererea patronului FCSB, care motivează că este prematur ca acesta să fie reabilitat.

Gigi Becali a fost condamnat la închisoare, soarta decisă

Becali a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul schimbului de terenupui cu MAPN, sechestrare persoanei care i-a furat mașina și valiza cu bani pentru blatul cu  jucătorii de la U Cluj.

Finanțatorul FCSB a executat 1 an și o lună de închisoare, după care a fost eliberat condiționat, dar a rămas fară drepturi și are în continuare cazier judiciar.

O persoana care este condamnată penal nu are drept de vot, nu are dreptul de a fi ales în funcții publice și această „ștampilă” rămâne până când instanța hotărăște că a trecut suficient timp pentru ca persoana să fie reabilitată, adică să primească din nou toate drepturile cetățenești.

Înalta Curte a repins cerera lui Gigi Becali: „este prematur”

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cerera formulată de Gigi Becali și dovezile avocaților că acesta s-a reabilitat și a motivat respingerea.

„Respinge ca prematur formulată cererea de reabilitare judecătorească a petentului Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestaţie în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea instanţei.

Este a doua cerere formulată de Gigi Becali judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, prima fiind făcută pe data de 16 octombrie 2019, iar răspunsul a fost același primit la începutul anului 2020.

Detalii soluţie: Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contesta?ie în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,16 ianuarie 2020, se arată în decizia SCJ.

Becali: Am făcut pușcărie degeaba

Gigi Becali ramane nereabilitat, judecatorii i-au respins cererea

Gigi Becali ramane nereabilitat, judecatorii i-au respins cererea

Becali consideră că a făcut pușcărie nevinovat și dorește cu orice preț să fie reabilitat si șă-și recapete drepturile, cum ar fi votarea sau de ce nu poate își dorește să candideze la alegerile parlamentare.

„Am făcut pușcăria aia… pușcărie degeaba. Nevinovat. Că doar nu îți fură mașina și faci pușcărie. Domnule, a schimbat terenul și a negociat ca să se îmbogățească. Păi ce, negociam ca să mă sărăcesc? Sau că domne, a dat bani ca să joace corect meciul. Eu asta sunt”, a declarat Gigi Becali.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top