Sport

Gigi Becali, la DNA! Motivul pentru care patronul FCSB a fost chemat de procurori

Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB a fost chemat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție. Becali a dorit să ofere o declarație în momentul în care a intrat în sediul DNA, pentru a evita specualațiile.

Gigi Becali a venit, miercuri, la prânz, la sediul DNA. Patronul FCSB a explicat că sosirea sa la Direcția Națională Anticorupție nu are legătură cu vreo acuzație.

”Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta”, a spus Gigi Becali, în fața reporterilor.

Conform informațiilor oferite de Antena 3, Gigi Becali a venit relaxat, îmbrăcat în trening, și nu se teme că procurorii l-ar putea pune sub acuzare.

Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre o declarație pe care Becali a făcut-o în dosarul lui Puiu Popoviciu. La acea vreme, Gigi Becali a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului pentru că spunea că nu își mai amintește cu exactitate denunțul pe care îl făcuse în dosarul ”Ferma Băneasa”.

Gigi Becali a preferat să vină singur la întâlnirea cu procurorii, fără să fie însoțit de avocați.

Revenim cu amănunte.

Share
Scris de
Ioan Adi
Stiri Despre dnaGigi Becali

Acest site foloseste cookies.

Read More