Connect with us
Golden State Warriors a ajuns la 12 victorii consecutive in NBA, după succesul în fața celor de la Atlanta Hawks, scor 105-100.

Sport

Golden State Warriors a câștigat pentru a-12-a oară consecutiv

Golden State Warriors a ajuns la 12 victorii consecutive in NBA, după succesul în fața celor de la Atlanta Hawks. Partida disputată marți dimineața s-a încheiat 105-100, cu gazdele adjudecându-și trei din cele patru sferturi.

Cu vedetele Stephen Curry și Kevin Durant în mare formă, Golden State Warriors și-a dominat adversarul pe întreaga durata a partidei. În fața a peste 20.000 de spectatori, Curry a reușit 25 de puncte, 3 pase decisive și 3 recuperări. Colegul său, Kevin Durant a fost MVP-ul partidei datorită celor 25 de puncte, 3 pase decisive și 14 recuperări.

Golden State, lider detașat în campionat

Pentru „vulturii” din Atlanta a ieșit în evidență Dennis Schroder și Dwight Howard. Primul a izbutit 24 de puncte, 6 pase decisive și o recuperare. Cel de-al doilea a bifat 14 puncte şi 16 recuperări. După înfrângerea de marți, gruparea din Atlanta ocupă locul 6 în Conferința de Est. De cealaltă parte, Golden State este lider autoritar în Conferința de Vest.

Golden State Warriors a ajuns, așadar, la 12 victorii consecutive în NBA. În această perioadă, Minnesota Timberwolves, L.A. Lakers, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks, Boston Celtics, Toronto Raptors, Phoenix Suns, Denver Nuggets, Dallas Mavericks, New Orleans Pelicans au fost pe rând învinse.

Repere istorice despre Golden State Warriors

Echipa de pe coasta de vest a Statelor Unite a luat ființă în 1946 sub numele de Philadelphia Warriors. Cantonată în Oakland, California a mai suferit o schimbare de nume între 1962-1971, când s-a intitulat San Francisco Warriors. De atunci, clubul activează sub actuala denumire de Golden State Warriors. În cei 70 de istorie, Golden State a câștigat titlul național de 2 ori. Ultima reușită de acest gen a avut loc în 2015 când „Warriors” au învins în finală pe Cleveland Cavaliers.

Pentru clubul californian activează actualmente o serie de baschetbaliști de renume mondial precum Kevin Durant, Stephen Curry sau Klay Thompson.

Citește și:Reprezentativa feminină de baschet a României se pregăteşte la Cluj-Napoca pentru meciul cu Israel

Washington Wizards – Sacramento Kings 101-95 după prelungiri (92-92)
Miami Heat – Boston Celtics 104-112
New York Knicks – Oklahoma City Thunder 103-112
Toronto Raptors – Philadelphia 76ers 122-95
Memphis Grizzlies – Charlotte Hornets 85-104
Minnesota Timberwolves – Utah Jazz 103-112

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top