Connect with us
Hajduk Split - FCSB este un meci disputat în turul 3 al preliminariilor Europa League. Iată scorul live online al partidei şi rezumatul video

Sport

Hajduk Split – FCSB scor final 0-0 şi rezumat video

Hajduk Split FCSB scor final 0-0. „Steaua lui Gigi Becali” a încheiat cu scor alb partida din Croaţia, la capătul unui joc slab, elevii lui Dică nereuşind să tragă niciun şut pe spaţiul porţii în 90 de minute.

Meciul a fost unul lipsit de spectacol, disputat pe un gazon aflat într-o condiţie foarte proastă. Hajduk a fost echipa mai periculoasă, croaţii având câteva şanse de a marca. Cea mai mare a venit în minutul 90, dar Bălgrădean şi-a salvat echipa.

FCSB a avut singura şansă importantă în minutul 90+4, când şutul lui Moruţan a fost salvat de portarul advers.

Returul de la Bucureşti va decide echipa calificată în play-off-ul Europa League.

Dacă trece mai departe, FCSB ar putea da peste Slovan Bratislava sau Rapid Viena.

Rezumat Hajduk Split FCSB scor final 0-0


Stire initiala

Fanii lui Hajduk sunt recunoscuţi în lume pentru felul lor pătimaş de a-şi susţine echipa, dar şi prin violenţele în care au fost implicaţi de-a lungul timpului.

Vezi aici scorul live al partidei!

Hajduk Split este alături de Dinamo Zagreb una dintre forţele fotbalului croat, un fotbal care a dat vicecampioana mondială de anul acesta.

Adversara FCSB-ului a trecut în runda precedentă a Europa League cu scorul general de 4-2 de echipa bulgară Slavia Sofia.

În lotul croaţilor se află şi fostul dinamovist Steliano Filip, însă acesta nu este titular de drept la formaţia care a terminat sezonul trecut pe locul 3 în campionatul intern.

Finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, îşi vede echipa deja calificată în play-off-ul Europa League şi este sigur de victorie.

”Am o linişte, aşa. Iertați-mi optimismul, dar eu cred că ne vom califica încă de mâine! Vom bate la două goluri diferență. Ei dau un gol și noi dăm trei.

O astfel de victorie înseamnă calificare. Sunt foarte liniștit. Nu știu de ce, dar am o liniște interioară. Nu îmi explic de ce. E ca o presimțire. Noi avem o echipă foarte valoroasă și mâine vom vedea unde poate ajunge.

Nu o să fie probleme din cauza fanilor. Fotbaliști sunt bărbați. Man, care va juca sigur, nu se va speria. El știe că trebuie să joace fotbal. Pot să fie și tancuri în jurul lui!

Asta e bărbăția fotbalistului. În plus, numărul mare de fani poate fi în favoarea noastră. Dacă vom avea 1-0 și vom avea posesie, fanii vor începe să înjure propria echipă.

Dacă vrem cupele europene, trebuie să trecem de Hajduk! Dacă vrem în Europa League, trebuie să-i scoatem pe croați și gata”, a declarat Gigi Becali.

Hajduk Split FCSB scor: Echipe probabile de start

FCSB (4-2-3-1): 34. Bălgrădean – 20. R. Benzar, 16. B. Planic, 4. M. Bălasa, 15 M. Momcilovic – 5. Pintilii, 8. Filip – 98. D. Man, 10. Fl. Tănase, 80. Teixeira – 9. H. Gnohere

Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, Fl. Coman, Moruţan, Junior Morais, Jakolis, Rusescu

Hajduk Split (5-3-2): 70. Posavec – 17. Juranovic, 4. Mikulic, 29. Vukur, 3. Lopez, 31. Fomitschow – 24. Juric, 5. Barry, 10 Caktas – 8. Ivanovski, 7. Gyurcso

Rezerve: 40. Ljubic – 9. Futacs,  34. Ismajli, 15. Palaversa, 22. Said, 11. Sego, 32. Tudor

Meciul este arbitrat de o brigadă din Portugalia, cu Tiago Martins la centru. Partida începe la ora 21.45 şi este televizată de PRO TV.

Huff.ro vă ţine la curent cu scorul live al partidei şi vă oferă rezumatul video.

Vezi şi: Alashkert – CFR Cluj scor final 0-2. Rezumat video online

Vezi şi: Leipzig – Craiova scor live și rezumat video. Cine televizează meciul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top