Connect with us
Helmuth Duckadam, operat de urgență. Care este starea de sănătatea a fostului portar

Sport

Helmuth Duckadam, operat de urgență. Care este starea de sănătatea a fostului portar

Sunt momente grele pentru fostul portar, Helmuth Duckadam. Se pare că acesta are mari probleme de sănătate şi se pregăteşte pentru o nouă operaţie.

Operaţia se anunţă a fi una complicată. Fostul portar a explicat problemele prin care trece.

„Din păcate se deteriorează şi piciorul drept, datorită faptului că încerc să menajez piciorul stâng, genunchiul stâng. Calci mai mult pe dreptul şi îmi e frică să nu îl distrug şi pe ăla că şi ăla a început să scârţâie

Duckadam a declarat că operaţia se anunţă una complicată

Chiar sunt în drum spre spital să mai duc nişte radiografii şi în funcţie de ce spune domnul doctor şi cum are şi dânsul posibilitate. Sper cât mai repede pentru că, deocamdată am prins curaj.

E o operaţie destul de complicată pentru că practic se înlocuieşte genunchiul. Dacă totul decurge normal, după câteva zile trebuie să merg deja. Numai că sunt durerile care vor persista şi atunci trebuie făcută gimnastică medicală”, a declarat fostul portar.

Citeşte şi Doliu în lumea sportului românesc. Ce spun medicii despre moartea sportivului

Este din nou doliu în lumea sportul românesc! Un practicant de kickboxing a murit la 23 de ani. Florin Stelian Gheorghe, din Comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița, a căzut secerat în curtea casei sale.

Familia sa a sunat imediat la 112. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Găeşti, însă în ciuda eforturilor depuse de medici de a-l readuce la viaţă, Florin a murit.

Familia şi prietenii lui Florin Stelian Gheorghe au fost şocaţi de moartea fulgerătoare a tânărului care nu era bolnav şi nu a anunţat că ar fi avut vreo problemă.

Tânărul era legitimat la Clubul Respect Gym din Găeşti

Medicii au stabilit, în urma efectuării necropsiei cadavrului, că moartea ar fi survenit în urma unui infarct miocardic.

Trupul neînsufleţit al sportivului a fost depus la Serviciul de Medicină Legală. Medicii au stabilit, în urma efectuării necropsiei cadavrului, că moartea ar fi survenit în urma unui infarct miocardic.

Apropiaţii spun că băiatul obişnuia să consume în mod frecvent băuturi energizante.

Clubul Respect Gym Găeşti este al poliţistului Dan Mocanu. Sportivii şi conducerea Clubului transmit familiei îndoliate sincere condoleanţe.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top