Connect with us
Horia Ivanovici revine pe ecrane! „Fan ROMÂNIA” noua sa emisiune de astăzi

Sport

Horia Ivanovici revine pe ecrane! „Fan ROMÂNIA” noua sa emisiune de astăzi

Horia Ivanovici, celebrul jurnalist sportiv, revine pe ecranele telespectatorilor cu o nouă emisiune, „Fan România”, chiar de astăi 26 martie 2020. Emisiunea sa este exclusiv online și va fi difuzată de la ora 20:18 minute pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și canalul său de Youtube, conform Fanatik.

Horia Ivanovici revine cu o nouă emisiune „Fan România”

horia ivanovici fan romania

Horia Ivanovici revine cu nouă emisiune, Fan România, de la ora 20:18 exclusiv online

Pentru că toate competițiile sportive sunt suspendate în acest moment din cauza situației prin care trecem, Horia Ivanovici va dezbate și subiecte de actualitate. Iată ce a declarat penrtu publicația pe care o deține.

“Stau acasă, dar am hotărât să nu mai stau deoparte! Trebuie să ne implicăm fiecare, cât putem, fiecare pe măsura forţei pe care o are şi să punem umărul la ieşirea din această criză fără precedent. Nu e corect să asist impasibil cum România şi românii mei dragi suferă şi totul se duce naibii… Nu e nici măcar moral! Îmi pasă de România şi de oamenii acestei ţărişoare atât de încercată! Îmi pasă unde vor creşte copiii mei, în anii următori.

Fan România va fi LIVE pe Facebook şi Youtube, atât cât voi putea, şi va fi clar o emisiune de linia întâi în acest război copleşitor pe care îl ducem cu coronavirusul, dar, mai ales, cu noi înşine. Ne vedem diseară, de la fix 8:18! Totul va fi bine!”, a declarat Horia Ivanovici, patronul Fanatik.

Ivanovici emisiune online „FanRomânia”

Horia Ivanovici va realiza emisiunea „Fan România” în fiecare seară de la ora 20:18 de duminică până vineri. Cu o largă experință în jurnalism, Horia Ivanovici promite că va realiza și ediți speciale atunci când situația o impune și desigur va reveni la comentariile sportive când se vor relua competițiile.

Emisiunea poate fi urmărită live pe pagina lui de Facebook și canalul său oficial de Youtube.

Ivanovici celebru pentru emisiunile „Fanatik”

De-alungul anilor jurnalistul prezenta emisiunea „Fanatik”, care a fost difuzată la diverse posturi de televiziune. Ultima emisiune a fost la Digi Spor cu care jurnalistul a încheiat colaborarea.

În prezent jurnalistul este patronul site-ului Fanatik.ro și a Revistei Taifasuri. Site-ul fanatik.ro nu mai este un site exclusiv sportiv, acesta este și un site de actualitate, dar și știri mondene.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top