Connect with us

Sport

Ianis Hagi și-a făcut iubită! Cine este norocoasa care a intrat la inima sportivului

Ianis Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din țara noastră. Deși are doar 22 de ani, fiul legendarului Gheorghe Hagi are mare succes în plan profesional și a reușit să-și contureze o carieră de succes. Se pare că lucrurile stau la fel de bine și în plan sentimental, pentru că tânărul și-a găsit marea iubire.

Ianis Hagi are o iubită aromâncă

Ianis Hagi este considerat deja o speranță în lumea fotbalului, deși are doar 22 de ani. Cunoscut și susținut de o mulțime de oameni, marele fotbalist a fost foarte deschis față de public mereu, dar a evitat să vorbească despre viața personală. Nu a mai fost văzut până acum cu vreo fată și nu s-a mai știut nimic de vreo relație serioasă.

Cu toate acestea, acum a venit momentul să demonstreze că are succes și în plan sentimental. El a vorbit, în sfârșit, despre cea care i-a cucerit inima. Fata pe care Ianis Hagi o iubește în secret se numește Elena, locuiește în Constanța și este de origine aromână, la fel ca și fiul lui Gică Hagi. Se pare că aceasta este încă studentă și nu a putut să-l urmeze pe iubitul ei în Scoția.

Ianis a recunoscut că stă bine cu dragostea, dar a fost la fel de rezervat ca acum. A mărturisit că este importantă viața privată, doar că trebuie să o țină departe de ochii lumii.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau să o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi.

Cine este mama lui Ianis Hagi

Dacă Gică Hagi este cunoscut de toată țara, prea puține se știu despre soția lui. Marilena Vlahbei este numele femeii din spatele celor doi, despre care sora lui Ianis, Kira, spunea că este o fire retrasă și că nu și-a dorit să fie în prim-planul presei niciodată.

Marele sportiv Ianis a mărturisit că are o relație specială cu mama lui, pe care o apreciază mult pentru cât de puternică este și pentru faptul că, datorită ei, familia rămâne puternică și unită.

„Eu mereu am spus: mama este persoana care ține familia aproape, nu neapărat prin gesturile pe care le face – doar prin prezența ei. Știe să ne țină aproape, este inima familiei și lumina noastră. După aceea, clar, școala… „, a spus Ianis.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top