Connect with us
Ianis nu duce lipsă de oferte. Hagi şi-a caracterizat fiul drept „jucătorul numărul 1 în România”

Sport

Ianis nu duce lipsă de oferte. Hagi şi-a caracterizat fiul drept „jucătorul numărul 1 în România”

Ianis Hagi este unul dintre jucătorii români despre care se vorbeşte cel mai mult în ceea ce priveşte transferurile. Acum, mijlocaşul de 21 de ani este la Rangers, formaţie care l-a împrumutat în ianuarie 2020 de la campioana Belgiei, Genk.

Hagi a dezvăluit care este situaţia lui Ianis la vicampioana Scoţiei.

„El e foarte bine la club, sunt foarte mulţumiţi de ei, el e încântat de ce a găsit acolo. S-a simţit foarte bine şi atât. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

În plus, Gică Hagi a dezminţit informaţiile care au notat că Ianis ar fi fost refuzat. Patronul şi antrenorul clubului Viitorul a precizat că băiatul lui este cel mai bun jucător român.

„Dar nu cred că Ianis o să ducă lipsă de oferte, chiar dacă nu vreau iar să fiu răutăcios… Am citit un titlu şi preia toată lumea: Ianis, refuzat. Când a fost Ianis refuzat? Eu ştiu că Ianis a fost semnat de un club, a fost plătit, i s-a dat, a jucat în UCL, a făcut-o foarte bine, apoi a fost o perioadă când nu a mai jucat. De ce? Nu ştim! După aceea jucătorul a zis vreau să joc, atunci clubul l-a cedat, nu l-a refuzat pentru că şi de la vară Ianis are contract cu Genk. Un tânăr care joacă şi o face bine, nu e refuzat. Ianis e jucătorul numărul 1 în România care a performat în Europa, da? A jucat în Europa şi a avut cea mai bună prestaţie. După a venit criza şi Ianis nu poate fi refuzat după cum a jucat în Europa şi în campionat”, a adăugat Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Sport

To Top