Connect with us
Ilie Năstase, anunț despre afecțiunea Simonei Halep: "Nu are probleme doar la spate"

Sport

Ilie Năstase, anunț despre afecțiunea Simonei Halep: „Nu are probleme doar la spate”

Ilie Năstase a reacționat după ce a aflat de afecțiunea Simonei Halep.

Jucătoarea de tenis suferă de hernie de disc, afecțiune din cauza căreia are nevoie de repaus și tratament.

Simona are șanse mari să rateze  Turneul Campioanelor (21-28 octombrie) de la Singapore.

Ilie Năstase, fost număr 1 mondial, a vorbit despre accidentarea acesteia și a făcut câteva recomandări pentru Simona.

„Am vorbit cu ea putin, eu si domnul Tiriac. Mi s-a intamplat si mie, am facut ruptura de ligamente. M-am dus la doctor si mi-a spus sa stau sase luni.

Nu am stat, am revenit si dupa am mai stat sase luni. Daca tragi de tine, se intampla si treaba asta. S-a fortat putin in acest sezon. Daca as fi fost in echipa ei, as fi renuntat la Cincinnati.

E cea mai grea perioada sa joci. De asta vedem atatea abandonuri in fiecare an. Trebuia sa se pregateasca doar pentru US Open.

Ea a fost numarul 1, a luat Grand Slam, nu cred ca e atat de mare graba sa revina. Important pentru ea e sa inceapa bine anul viitor.

Daca nu te refaci complet, stai mai mult pe bara. Ea nu are probleme doar la spate, are si la glezne din cate inteleg. Poate le e frica sa-i spuna sa se opreasca. Numai ea stie cand poate sa joace si cand nu mai poate”, a spus Ilie Nastase conform sport.ro

„Mulțumesc fanilor mei de peste tot și în special din Romania pentru grija pe care mi-o poartă și care sunt îngrijorați după știrile apărute în mass media din România. 

dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr, dar sub nicio formă nu se pune problema operației. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciții și fizioterapie. Voi reveni cu informații!”, este mesajul transmis de Simona Halep, după ce a aflat de boală.

Citește și: Simona Halep a recunoscut: „Smiley este…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top