Connect with us
Wimbledon 2019 | Gigi Becali: Vreau s-o bată măr pe Serena, am oftică mare pe ea

Sport

În toiul pregătirilor de nuntă în familia lui Gigi Becali vine un divorț

Gigi Becali este în toiul pregătirlor de nuntă, fiica sa Teodora se marită anul acesta. O veste mai puțin bună a venit astăzi în familia Becali, nepotul preferat al patronului FCSB divorțează.

Mana dreaptă a lui Becali, Vasile Geambazi, se departe de soția sa. Surse apropiate familiei au declarat pentru EVZ.ro că Gigi Becali a încercat medierea despărțirii, dar fară succes.

Vasile Geambazi, patronul în acte al FCSB până acum câteva săptămâni, când a cedat acțiunile, este nepotul favorit al lui Gigi Becali, cel căruia latifundiarul din Pipera i-a lăsat pe mână o serie de afaceri.

Modestia, seriozitatea și pregătirea profesională a acestuia, fiind unul dintre cei mai școliți dintre nepoții săi, absolvent al unei facultăți de marketing, l-au făcut pe Gigi să-l transforme în mâna sa dreaptă, scrie Libertatea.ro.

 

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top