Connect with us
Încă un șoc pentru Gigi Becali, jucătorul a semnat cu altă echipă

Sport

Încă un șoc pentru Gigi Becali, jucătorul a semnat cu altă echipă

Gigi Becali încasează lovitură, după lovitură după ce a ratat ca FCSB să fie campioana României, acum ratează și un transfer pe care l-a vânat de mult timp. Cosmin Vâtcă trebuia să fie noul portat care urma să-l înlocuiască Cristi Bălgrădean care a plecat la CFR Cluj.

Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă a anunțat într-o conferință de presă, că portatul Cosmin Vâtcă nu mai vine la FCSB și se pare că acesta va semna cu o altă echipă. Asta ar fi declanșat furia lui Becali după ce a mizat pe transferul acestuia la vice campioana României.

„Nu vine Vâtcă, am văzut şi eu că se speculează, din ce ştiu a semnat cu U Cluj, nu ştiu de ce se mai bate monedă pe acest lucru. În momentul acesta avem doi portari în lot”, a spus Bogdan Vintilă, la conferinţa de presă. Cosmin Vâtcă a mai apărat la FCSB în perioada 2007-2009.

Vintilă îl vrea pe niță la FCSB

Florin Niță pe lista transferurilor FCSB

Florin Niță pe lista transferurilor FCSB

Florin Niță este de asemenea pe lista transferurilor pe care FCSB speră să le realizeze, dar aceasta are contract cu Sparta Praga.

„Este un jucător sub contract cu altă echipă din câte ştiu eu. Niţă este un băiat, îl cunosc personal, am lucrat cu el la Chiajna, este un caracter frumos şi un portar bun. Mi l-aş dori dacă se poate, dar dacă nu se poate, oricum asta se va întâmpla abia din vară”, a mai spus Vintilă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top