Connect with us
Ioan Andone a prefațat meciul de mâine seară contra marii rivale, Steaua. Antrenorul dinamovist se arată încrezător înainte de Derby.

Sport

Ioan Andone este convins ca Dinamo o poate bate pe Steaua

Ioan Andone a prefațat meciul de mâine seară contra marii rivale, Steaua. În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, antrenorul „câinilor” a tratat numeroase subiecte. Tehnicianul de 56 de ani a discutat despre indisponibilitățile pe care le are, relația cu suporterii dar și despre zvonurile de transfer care îi vizează pe Gnohere și Rotariu.

Ioan Andone face radiografia partidei

„Ne aşteaptă un meci greu, toţi ştim ce înseamnă un Dinamo – Steaua. Aşteptăm mulţi suporteri la meci, trebuie să ne susţină necondiţionat. Cred că putem câştiga pe merit acest meci, avem un grup bun. L-am construit greu, dar grupul joacă. Important e să marcăm. Avem o mică problemă cu Penedo şi poate mâine o să-l vedeţi pe teren sau dacă nu pe bancă. E important să nu primim gol. De marcat, vom marca”, și-a început Andone discursul.

„Gnohere le dă 3 goluri”

Referitor la speculațiile care îi plasează pe Eddy Gnohere și Dorin Rotariu pe lista de achiziții a Stelei, Andone a fost franc. „Dacă aş fi jucător, m-ar ambţiona astfel de declaraţii. Astea sunt invenţii ale lui Gigi Becali. Nu cred că pe «Bizon» îl motivează sau nu că dă gol Stelei. El cred că nici nu ştie ce înseamnă un Dinamo – Steaua. Dacă intră mâine, cred că le dă trei goluri”, a adăugat antrenorul dinamovist.”

Prezența suporterilor este esențială

Cunoscută fiind ruptura dintre fanii câinilor și antrenor, Andone nu s-a sfiit să sa-i critice pe suporteri. Totuși, el a recunoscut că rezultatul de mâine seară depinde foarte mult și de susținerea venită din tribune. :”N-ai voie să-ţi înjuri jucătorii tineri români. Mai ales înainte de meci. Pe Brănescu, pe Nedelcearu. Cu ce moral intră ei în meci? Ai nevoie şi de suporteri pentru a construi o echipă şi de suporteri care să te susţină necondiţionat. De Steaua pot să zică ce vrea, dar noi între noi? Sper să se strângă 30.000 de suporteri, avem nevoie de ei.”, a concluzionat Andone.

Citește și:Steaua – Dinamo SCOR 1-1. Un meci agresiv

Dinamo – Steaua este miercuri seară, la ora 20:30, în direct pe DigiSport1.

Echipe probabile

Dinamo : Brănescu – Romera, Nedelcearu, Maric, St.Filip – Hanca, Busuladzic, Nistor – Rotariu, Nemec, Lazăr

Steaua : Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Achim – Popa, Boldrin, William de Amorim – Golubovic

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top