Sport

Ioan Andone pleacă de la Dinamo

Ioan Andone pleacă de la Dinamo, înainte de expirarea termenilor contractuali. FC Dinamo şi antrenorul principal al echipei de fotbal au convenit, marți, încetarea raporturilor contractuale.

„FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte public fostului antrenor principal al dinamoviştilor pentru activitatea pe banca tehnică a echipei. Numele noului antrenor principal al echipei din Ştefan cel Mare va fi anunţat în zilele următoare”, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare.

Citește și: Clasamentul Ligii 1 și rezultatele etapei a XXIII-a

Ioan Andone a avut trei mandate ca antrenor la clubul Dinamo și a câștigat cinci trofee: titlul de campion (2004), Cupa României (2003, 2004, 2005) şi Supercupa României (2005).

Ioan Andone lasă Dinamo pe locul 6 în campionat

Sub conducerea lui, echipa de fotbal a adunat 32 de puncte în această ediție de campionat și ocupă locul 6 în clasament.

Ioan Andone a preluat conducerea tehnică a FC Dinamo, la 25 mai 2016, el înlocuindu-l în acest post pe Mircea Rednic.

În vârstă de 56 de ani, Andone a mai antrenat echipa din Ștefan cel Mare între 2003 şi 2005 şi în perioada 2010-2011.  În sezonul 2003/2004, a câștigat titlul de campion al României.  În plamaresul său mai figurează două titluri cu CFR Cluj şi patru trofee ale Cupei României, trei cu Dinamo şi unul cu formaţia ardeleană.

Sub conducerea lui Andone, Dinamo a acces în semifinalele Cupei Ligii şi sferturile de finală ale Cupei României

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More