Connect with us
Ion Țiriac, asul din mânecă al Simonei Halep în meciul cu Simona Halep! Ce va face omul de afaceri pentru ea

Sport

Ion Țiriac, asul din mânecă al Simonei Halep în meciul cu Simona Halep! Ce va face omul de afaceri pentru ea

Dumitru Hărădu, fost jucător de tenis, a vorbit despre meciul Simona Halep – Garbine Muguruza care va avea loc astăzi, de la ora 16. Acesta a declarat că liderul WTA are un avantaj prin prezența lui Ion Țiriac în loja de la Roland Garros.

„Simona va câștiga acest meci pentru că are cea mai bună echipă. Să nu uităm că Ion Țiriac are o lojă la Roland Garros, care se află la câțiva metri în spatele Simona Halep. Când Halep nu va sta aproape de linia de fund și nu va intra ca să lovească mingea în urcare, Țiriac o să fie acolo și o să îi șoptească.

Când Halep va fi temătoare și va sta departe de teren, Țiriac îi va spune. Când Simona va trebui să aibă curaj, să riște și să nu mai lovească pe mijloc, Țiriac îi va spune asta.

Citește și: Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros

Cu Sharapova și Ostapenko, Simona a pierdut pentru că nu și-a valorat psihicul. Acum a progresat incredibil de mult la acest capitol. La ora aceasta este în stare să se se pună în valoare la maximum.

Dacă Halep și Muguruza joacă de 10 ori, fiecare va câștiga câte 5 meciuri. Azi cred că triumfa Halep. Va fi un meci echilibrat și spectaculos. Dar partida se va încheia când ultimul punct se va termina”, a declarat Dumitru Hărădău la Pro X.

Simona a învins-p pe Angelique Kerber în trei seturi

Simona Halep a învins-o ieri pe Angelique Kerber, după un meci extrem de dificil. Deși a început cu stângul meciul, Simona a reușit să își revină și să se califice în semifinala turneului Roland Garros din Franța.

Dacă Simona Halep şi Garbiñe Muguruza ar fi fost învinse și ar fi ratat calificarea în semifinale, numărul 1 WTA i-ar fi revenit danezei Caroline Wozniacki (2 WTA), deja eliminată de la Roland Garros.

Foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top