Connect with us
Islanda – România pe HUFF, de la 21:45. Românii șicanați de islandezi

Sport

Islanda – România live video. Echipele de start, românii șicanați de islandezi

Islanda o întâlnește acasă pe România meci difuzat de Pro TV de la ora 21:45 și live pe huff.ro. Românii nici n-au ajuns bine în Islanda că au fost deja șicanați de echipa pe care urmează să o întâlnească pe teren. Cei care sunt în fața televizoarelor se pot uita la meci la Pro TV. Cei care nu au acces la televizor, pot viziona live video pe internet atât de pe telefon cât și de pe calculator.

Islanda – România Scor 0-0 live video

Echipa de start a României:

1. Florin Niţă ● 2. Alexandru Creţu ● 3. Alin Toşca ● 4. Sergiu Hanca ● 5. Mihai Bălaşa ● 6. Cristian Manea ● 7. Denis Alibec ● 8. Alexandru Cicâldău ● 9. George Puşcaş ● 10. Alexandru Maxim ● 11. Nicuşor Bancu ● 12. Ciprian Tătăruşanu ● 13. Claudiu Keşeru ● 14. Ianis Hagi ● 15. Andrei Burcă ● 16. David Lazar ● 17. Ciprian Deac ● 18. Răzvan Marin ● 19. Gabriel Iancu ● 20. Alexandru Mitriţă ● 21. Dragoş Grigore ● 22. Mario Camora ● 23. Nicolae Stanciu.

Islanda - România echipa de start

Islanda – România numerele de pe tricou pentru echipa de țării noastre

Nici bine n-au ajuns în Islanda pentru că România a fost deja șicanată de islandezi după părerea lui Daniel Pancu, care consideră că aceștia au întârziat intentionat rezultatele testelor luate jucătorlor români cu 24 de ore pentru ca echipa să nu se poată pregăti.

O adevărată conspirație s-a creat în jurul acestei probleme. De cealaltă parte Islanda se apară și spune că au fost supuși testelor ca oricine altcineva și nu a fost vorba de șicanare. Ba chiar reprezentații echipei adverse spun că românii au fost anunțați din timp de proceură.

Islanda – România live video pe site-ul Pro TV

Islanda – România este live video pe site-ul protvplus.ro, unde de la ora 21:45 va fi transmis meciul. Pe HUFF poți vedea cele mai tari faze, golurile și scorul.

Operatorii de cablu îți pun la dispoziție platformele lor de difuzare respectiv:

HUFF.ro va face live text la meci și împreună cu redactorii noștri vă învităm să urmăriți meciul Islanda – România.

Naționala României s-a antrenat pe terenul pe care va juca diseară cu  Islanda, iar FRF a publicat pe Facebook câteva imagini cu echipa noastră!

Hai, România, diseară de la ora 21:45 pe HUFF.ro

Islanda – România, joi, de la 21:45, live video

Echipele probabile:

  • România: Tătăruşanu – Hanca, Burcă, Dr. Grigore, Camora – Stanciu, Creţu, Maxim – Deac, Alibec, Mitriţă
  • Islanda: Kristinsson – Hermannsson, Eyjolfsson, Fjolousen, Skulason – Sigurdsson, Baldursson, Palsson, Bjarnason – Gudmundson, Fridjonssen.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top