Sport

JO 2016 9 AUGUST. Program JO 2016 9 August

Cea de-a patra a zi a JO 2016 (Jocurile Olimpice de la Rio) incepe de la ora 14:30 cu sferturile de finala la canotaj (masculin – simplu vasle). Vezi mai jos programul si ultimele noutati de la JO 2016.

Update 19:20: Inotatorul Marius Radu a parcurs distanta de 100 de metri liber in 49:57, timp cu care s-a clasat doar pe locul 7 in serie. El rateaza astfel calificarea in semifinale.

Update 18:40: Punct final, asadar, pentru ziua de azi la canotaj. Romania a ramas in lupta pentru medalii cu trei echipaje feminine, cu barca de 8+1, dublu vasle categorie usoara si dublu rame. Ar mai fi de remarcat faptul ca tricolorii Cristi Pirghie si George Palamariu (dublu rame) au ajuns la finalul semifinalei cu o intarziere de 22 de secunde fata de castigatori, dupa salupa de insotire a cursei!

Update 18:30: Ca urmare a efortului depus, canotoarei Geanina Beleaga i s-a facut rau dupa ce a coborat din barca. ”Au fost conditii mai grele pe primii 500 de metri. Dupa aceea s-a vazut adevaratul potential. Pana la urma este bine ca am tras si azi. Nicio pista in plus nu strica”, a declarat Beleaga. ”Este o cursa reusita si speram ca maine sa fie si mai buna pentru a ajunge in finala. Ar fi o mare performanta pentru noi. Maine vom pune sufletul in barca pentru a ne califica in finala. Depinde de noi si de Cel de Sus”, a sustinut si colega de barca, Ionela Lehaci.

Update 18:10: Echipajul patru rame al Romaniei, Constantin Adam, Vlad Dragos Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc, Toader Gontaru, au ajuns la final de drum la Jocurile Olimpice, dupa ce au terminat pe ultimul loc in recalificari.

Update 17:45: Imediat dupa succesul din recalificari, Madalina Beres si Laura Oprea au stat de vorba cu mass-media din Romania. ”Cursa aceasta nu era programata, dar s-a intamplat sa o avem in plus. Din cauza ca s-au anulat cursele de duminica, am tras in doua probe in aceeasi zi. Au fost si valuri. Suntem bucuroase căasuntem in semifinale, unde vom da totul. Maine vom avea insa doua curse la distanta de o ora si 20 de minute. Va fi greu, dar sper sa ne refacem repede”, au declarat canotoarele de la dublu rame.

Update 17:37: Semne bune de la canotaj. Ionela Lehaci si Geanina Beleaga au ocupat, la randul lor, locul 1 in recalificari, intr-una din seriile probei doua vasle categorie usoara. Le vom revedea, astfel, in semifinale.

Update 17:17: Laura Oprea si Madalina Beres s-au calificat in semifinalele probei doua rame (canotaj), dupa ce au terminat pe locul 1, cu un avans considerabil, intr-una din seriile recalificarilor.

Update 16:15: Canotorii Cristi Pirghie si George Palamariu, primii romani intrati azi in competitie, au ratat calificarea in proba de dublu rame. Intr-una din cele doua semifinale, barca romaneasca a ocupat ultima pozitie. Astfel, Pirghie si Palamariu vor mai concura in finala B.

Update 16:00: Judoka Corina Caprioriu a fost sportiva din delegatia Romaniei care a fost cea mai aproape de medalii pana acum, ajungand pana in semifinalele categoriei 57 kg, iar la final s-a clasat pe locul 5. Dupa concurs, spotiva pregatită de Florin Bercean a fost foarte afectata si a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Sapte ani de judo la CSŞ Lugoj, plus saisprezece ani de pregatire centralizata la lotul national din Cluj… Mi-am dorit pentru mine, pentru voi, pentru noi, pentru Romania mea draga! N-a fost sa fie, iar celor care m-ati judecat ca am plans va transmit ca si pentru voi mi-am dorit. Va multumesc din adancul sufletului pentru mesaje si pentru ca ati fost alaturi de mine pana la capat”, a scris vicecampioana olimpica de la Londra 2012.

Stire initiala:

Romanii continua sa lupte pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Rio. Astazi, incepand cu ora 15:50 Cristi Parghie si George Palamariu intra in recalificari la dublue rame (canotaj). Incepand cu ora 16:45, Horia Tecau si Florin Mergea vor fi in sferturile de finala la dublu masculin de la tenis. De la 18:45, boxeurul Mihai Nistor va incerca sa obtina un titlu important la categoria +91 kg in tururile preliminare.

Incepand cu ora 19:00 are loc proba de natatie, 100 metri liber, iar Marius Radu va reprezenta tara noastra. De la 20:30 avem din nou tenis, la dublu, dublu feminin: Andreea Mitu si Raluca Olaru vor da tot ce e mai bun in turul trei. De la 04:00, daca se califica in semifinala, Marius Radu va continua sa inoate pentru Romania.

Jocurile Olimpice 2016: Monica Niculescu s-a retras din competitie din cauza durerilor de spate

Jocurile Olimpice 2016: Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in sferturile de finala la tenis

Adrian Crisan, eliminat

Jucatorul de tenis de masa Adrian Crisan a fost eliminat, ieri, in optimile de finala de la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta a fost depasit de chinezul Zhang Jike cu 4-0. Asiaticul l-a invins cu 11-8, 11-9, 14-12 si 11-5. Jike este campion olimpic en-titre si locul patru in ierarhia mondiala. Pe langa Crisan, Daniela Dodean Monteiro, Elizabeta Samara si Ovidiu Ionescu au parasit si ei competitia tot in urma probei la tenis de masa.

Program JO 2016 9 AUGUST

A patra zi:

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-10T09:39:35+03:00 9:39

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More