Connect with us
Juan Martin Del Potro nu va participa la Australian Open

Sport

Juan Martin Del Potro nu merge la Australian Open

Jucătorul spaniol de tenis Juan Martin Del Potro, ocupantul locului 38 în clasamentul ATP, a anunțat că nu va participa la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului 2017, dorind să se ocupe mai mult de pregătirea sa fizică, informează BBC.

În vârstă de 28 de ani, Del Potro a avut de suferit în ultimele sezoane din cauza unor probleme la încheietura măinii. După ce a ratat o pare parte din sezoanele 2014 și 2015, spaniolul a revenit, iar în 2016 a ajuns din nou în prima sută a clasamentului WTA. Cea mai bună clasare din cariera lui Del Potro a fost locul patru, ocupat în 2010.

Juan Martin Del Potro nu va participa nici la turneul de la Auckland, motivându-și decizia în fața organizatorilor prin faptul că „nu va avea timp suficient pentru recuperare”. „Tenisul m-a așteptat doi ani de zile, deci mai poate aștepta o ediție de Australian Open”, a spus Del Potro, citat de BBC, scrie Mediafax.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top