Connect with us
Meciul Kazahstan Romania, din preliminariile CM 2018, se disputa marti, de la ora 19.00. Vezi aici scorul live al partidei si fazele importante video.

Sport

Kazahstan – Romania. SCOR FINAL 0 – 0

Kazahstan Romania Scor Live

Romania infrunta Kazahstan in cel de-al treilea meci disputat de tricolori în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa rezultatul foarte bun cu Armenia, scor 5-0, echipa lui Christoph Daum s-a deplasat la Astana, locul in care se va juca partida din această seara.

Vezi aici si Rezumat Kazahstan – Romania, rezultat final 0-0

Kazahstan – Romania SCOR 0 – 0 LIVE TEXT

Urmatorul joc pentru tricolori este in noiembrie pe teren propriu, impotriva Poloniei pe care trebuie sa o invingem pentru a spera la calificare.  Romania acumuleaza un singur punct la Astana si ajunge la 5 puncte in clasamentul Grupei E.

In prima repriza, elevii lui Christoph Daum au pus presiune la poarta adversa, avand  9 suturi pe poarta adversa, iar de 5 ori balonul a prins cadrul portii. Stanciu și Razvan Marin au fost cei care au fost cel mai aproape de gol. Pana la pauza, capitanul Dragos Grigore și Alex Chipciu au parasit terenul accidentati.

In partea a doua a ameciului, Adi Popa si Bogdan Stancu au avut ocazii de gol, insa tabela de marcaj a ramas neschimbata.

UPDATE 20:56: Final de meci, scor final Kazahstan – Romania 0 – 0.

UPDATE 20:53: Gazdele joaca aceste ultime minute in careul nostru, romanii se apara la intamplare, nu reusesc sa respinga categoric.

UPDATE 20:51: In ultimele minute, gazdele beneficiaza de o lovitura de la coltul terenului. S-au anuntat 4 minute de prelungiri.

UPDATE 20:48: Stancu dribleaza si Enache nu reuseste sa introduca mingea in poarta,  fiind pe linia portii. Enache a alunecat pe linia portii si portarul a respins din fata lui.

UPDATE 20:47: O noua schimbare la Kazahstan, iese Kuat si intra Tagybergen.

UPDATE 20:45: Minutul 85, fara goluri pe stadoinul din Astana, nu este un joc spectaculos ci mai degraba unul de supravietuire pe acest teren extrem de incomod pentru tricolori.

UPDATE 20:44: Daum face si ultima schimbare in echipa Romaniei, iese Adi Popa si intra Florin Andone, Stancu trece in flancul stang.

UPDATE 20:43: Schimbare la gazde, iese Khizhnichenko si intra Murtazayev.

UPDATE 20:41: Clasamentul grupei E inaintea meciului Kazahstan – Romania

UPDATE 20:40: Cartonas galben pentru Kuat.

UPDATE 20:35: Sapunaru intins pe gazon, e asistat de echipa medicala.

UPDATE 20:29: Adi Popa controleaza mingea la mijlocul terenului si este faultat.

UPDATE 20:27: Schimbare si la Kazahstan, iese Bayzhanov si intra Nurgalyev.

UPDATE 20:24: O noua lovitura de colt pentru gazde, executa Muzhikov, respinge Stancu de la prima bara. Suntem in minutul 63.

UPDATE 20:20: Tatarusanu respinge din nou si este faultat.

UPDATE 20:18: Lovitura de colt pentru Kazahstan, boxeaza Tatarusanu, iar apoi Sapunaru scoate mingea din careu.

UPDATE 20:17: Momente bune ale gazdelor, mentin mingea in jumatatea noastra de teren.

UPDATE 20:12: Lovitura de la colt pentru Romania, executa Stanciu, Moti este in fata portii, arbitrul insa dicteaza fault in atac.

UPDATE 20:09: Actiune buna a lui Adi Popa, insa nu s-a finalizat.

UPDATE 20:08: La fel ca si la inceputul primei reprize, gazdele detin controlul mingii in careul nostru.

UPDATE 20:06: A inceput repriza a doua! Speram la multe faze pe poarta ale tricolorilor, faze care sa se concretizeze cu cel putin un gol. Chipciu este inlocuit cu Gabi Enache.

UPDATE 19:50: Final de prima repriza, scor la pauza Kazahstan – Romania 0 – 0. O repriza cu multe faulturi, doi dinte tricolori accidentati si nu mai pot continua meciul, respectiv doua inlocuiri fortate.

UPDATE 19:49: Chipciu este intins pe gazon, e nevoie de interventia echipei medicale, e necesara inlocuirea lui.

UPDATE 19:46: Nu se acorda penalty la faultul asupra lui Chipciu in careu. S-au anuntat 3 minute de prelungiri.

UPDATE 19:45: Am intrat in ultimul minut al primei reprize.

UPDATE 19:41: Lovitura libera pentru Romania, in urma unui hent, executa Stanciu de la 26-27 metri, insa departe de poarta adversa.

UPDATE 19:39: Stancu reuseste o preluare buna si suteaza, insa nu nimereste spatiul portii.

UPDATE 19:38: Pokatilov are probleme la sutul lui Stanciu si respinge in corner.

UPDATE 19:36: Cartonas galben pentru Shomko, in minutul 35.

UPDATE 19:35: Se incurca tricolorii la mijlocul terenului si se pierd usor mingile. Insa reusesc apoi repede sa se replieze in aparare, este evident ca terenul le creeaza probleme.

UPDATE 19:31: Stanciu obtine o lovitura libera in minutul 31, este executata de acelasi Stanciu direct pe poarta, insa balonul trece putin pe langa poarta lui Pokatilov.


UPDATE 19:29: Hoban centreaza pe poarta cu capul, mingea il loveste pe Adi Popa si este scoasa involuntar de pe linia portii, astfel ratand din nou.

UPDATE 19:28: Faza fixa pentru tricolori, Razvan Marin are din nou o ocazie mare de gol, respinge portarul din coltul scurt.

UPDATE 19:26: Tosca era pe punctul de a da autogol, Tatarusanu a intervenit decisiv. Moti a intrat in teren.

UPDATE 19:25: Prima inlocuire in echipa Romaniei, Grigore este inlocuit de Cosmin Moti, in minutul 24. Grigore iese din teren pe targa. Moti inca nu a intrat in teren.

UPDATE 19:23: Grigore cere inlocuirea, nu mai poate continua meciul. Moti se pregateste sa intre in teren.

UPDATE 19:22: Aproape de gol Khizhnichenko, mingea trece epe langa poarta noastra.

UPDATE 19:17: Razvan Marin paseaza superb catre Adi Popa, acesta nu ajunge insa balonul in careu.

UPDATE 19:17: Hoban incearca un atac si este faultat, beneficiem de lovitura libera.

UPDATE 19:14: Grigore revine in teren, dupa ce a primit ingrijiri medicale.

UPDATE 19:10: Probleme pentru Dragos Grigore dupa o interventie dura, arbitrul nu a intervenit. Jucam in inferioritate pana revine in teren Grigore.

UPDATE 19:09: Prima lovitura de colt a partidei, Romania executa prin Stanciu, recupereaza Stancu dupa pasa lui Hoban si rateaza o ocazie mare in minutul 9.

UPDATE 19:06: Sapunaru reuseste sa opreasca un atac al echipei adverse.

UPDATE 19:05: Suprafata de joc are mari probleme, un avantaj suplimentar pentru echipa gazda care e obisnuita sa joace pe teren sintetic si la temperaturi atat de scazute.

UPDATE 19:03: Primele minute se joaca in jumatatea noastra de teren.

UPDATE 19:00: A inceput meciul! Hai Romania! Tricolorii cauta al 15-lea meci de preliminarii fara infrangere, pana acum nu am mai pierdut in campaniile de calificare de 14 meciuri, iar singura infrangere a venit in fata Greciei in 2014.

UPDATE 18:56: Se canta imnul Romaniei pe stadionul din Astana. Jucatorii nostri par foarte determinati.

UPDATE 18:55: Cand au ajuns la stadionul din Astana, jucatorii nationalei au avut surpriza sa vada ca kazahii au incercat sa ude terenul sintetic cu putin timp inaintea meciului pentru a avea un mic avantaj, dar reprezentanţii FRF s-au opus si au avut castig de cauza. Romania este din nou favorita la casele de pariuri.

UPDATE 18:25: Avem echipele de start din meciul Kazahstan – Romania. O singura schimbare facuta de tehnicianul Christoph Daum in primul 11, dupa victoria clara obtinuta in Armenia, scor 5-0. Stelistul Alin Toşca ii ia locul lui Iasmin Latovlevici in flancul stang al defensivei. Echipa adversa va juca dupa o strategie de 5-3-2.

  • Kazahstan: Pokatilov – Besebekov, Akhmetov, Maliy, Logvinenko, Shomko – Muzhikov, Smakov, Kuat – Bayzhanov, Khizhnichenko
  • România: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Grigore, Toşca –  Hoban – Chipciu, R. Marin, N. Stanciu, A. Popa – B. Stancu

1-1

Vezi aici rezumatul meciului cu Armenia!

Meciul se va disputa pe un teren sintetic, la o temperatura foarte scazuta, astfel incat acest lucru poate pune probleme tricolorilor. In precedentul meci jucat de kazahi pe teren propriu, acestia au reusit sa obtina un punct in fata Poloniei. In partida trecuta, fostii sovietici au cedat la scor in deplasare contra Muntenegrului, scor 0-5.

Selectionerul Daum a anuntat ca exista posibilitatea sa apara unele modificari in echipa de start. „Este posibil sa apara schimbari in echipa de start. Avem un feedback pozitiv din partea echipei medicale, astfel ca nu vom face schimbari fortate de situatia jucatorilor. Toti sunt disponibili.

Schimbarile sunt posibile, dar vom vedea dupa antrenamentul de astazi, pentru ca e o experienta noua pentru noi, atat din punct de vedere al terenului artificial, cat si al faptului ca vom juca pe un stadion acoperit. Vom vedea cum se adapteaza jucatorii la aceste conditii speciale. Am 8-9 titulari fixati in minte, pentru ceilalti 2-3 inca analizez”, a spus Daum in cadrul conferintei de presa.

Alexandru Chipciu a prefatat si el partida din aceasta seara, afirmand ca nu va fi un meci usor. „Nu trebuie sa ne gandim ca vom avea un meci usor. Kazahstan e o echipa care in deplasare nu e asa puternica, dar un polonez coleg cu mine la Anderlecht, care mi-a zis ca le-a fost incredibil de greu. A fost egal si Kazahstanul merita sa castige. Noi ne dorim sa jucam agresiv in fiecare meci.

Credeti ca la Euro nu ne-am dorit sa fim agresivi? Trebuie sa fim mai realisti, chiar daca romanii isi doresc mai mult. Trebuie sa muncim si sa ramanem modesti. Cred ca am facut astazi vreo 3 entorse. Chiar daca a parut usor de la televizor, terenul arata foarte bine, dar era foarte moale. Nu e nimic grav”, a mai spus Chipciu.

Kazahstan Romania. Lotul pentru meciul de azi

Pe Astana Arena, „tricolorii” vor avea urmatoarele numere: 1. Costel Pantilimon, 2. Romario Benzar, 3. Iasmin Latovlevici, 4. Cosmin Moti, 5. Ovidiu Hoban, 6. Alin Tosca, 7. Alexandru Chipciu, 8. Adrian Popa, 9. Florin Andone, 10. Alexandru Maxim, 11. Denis Alibec, 12. Ciprian Tatarusanu, 13. Claudiu Keseru, 14. Razvan Marin, 15. Dorin Rotariu, 16. Silviu Lung, 17. Eric Bicfalvi, 18. Andrei Prepelita, 19. Bogdan Stancu, 20. Gabriel Enache, 21. Dragos Grigore, 22. Cristian Sapunaru, 23. Nicolae Stanciu.

Steliano Filip si Valerica Gaman nu au fost pastrati in lot pentru acest meci.

Romania are in palmares pana in prezent, in preliminariile CM, 65 de victorii, 24 de remize si 31 de infrangeri, conform frf.ro. Cele doua selectionate nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

Kazahstan Romania Scor Live. Echipe probabile de start

Kazahstan: Pokatilov – Beisebekov, Kislitsyn, Logvinenko, Malyi, Shomko – Islamkhan, Kuat, Mukhutdinov, Nurgaliev – Khizhnichenko
Selectioner: Talgat Baysufinov

Romania: Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, D. Grigore, Tosca (Latovlevici) – Hoban – Ad. Popa, R. Marin, Stanciu, Chipciu – B. Stancu (Fl. Andone)
Selectioner: Christoph Daum

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Portugalia, condusa la centru de Manuel de Sousa. El va fi ajutat de asistentii Ricardo Santos si Alvaro Mesquita. Arbitru de rezerva va fi Fabio Verssimo.

Kazahstan – Romania este in direct pe TVR 1 marti, 11 octombrie, de la ora 19.00. Partida poate fi urmarita online si pe tvrplus. Huff.ro va va tine la curent cu scorul live, cele mai importante faze, si va va prezenta rezumatul video al meciului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top