Connect with us
Larisa Iordache a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Sport

Larisa Iordache a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Momente de mândrie pentru Larisa Iordache!  Multipla campioană europeană la gimnastică artistică a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti (UNEFS).

Prezentă, vineri, la festivitatea de absolvire, promoţia 2018, desfăşurată pe terenul central al UNEFS, gimnasta a declarat că doreşte să îşi continue studiile.

„Pentru mine aceşti ani de facultate au fost destul de tensionaţi, deoarece a trebuit să mă împart între antrenamente, cursuri şi examene. Dar cu toate acestea mă bucur că am terminat facultatea.

Eu voi continua, însă, voi face şi masterul la UNEFS şi sper să fie totul în regulă. Voi alege la master specializarea ‘Performanţa sportivă în gimnastică’. E logic, pentru că asta am făcut şi asta ştiu să fac”, a spus ea.

Citește și: Șase sportivi români, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha

Ce vrea să facă în viitor

Întrebată dacă în viitor se gândeşte la o carieră în antrenorat, Larisa Iordache a răspuns: „Nu ştiu dacă voi fi antrenoare, dacă voi rămâne în sala de gimnastică să antrenez copiii, deşi mi-ar plăcea foarte tare.

Va fi o decizie pe care o voi lua în funcţie de ce voi simţi pe moment. Sunt sigură că mai departe totul va merge aşa cum îmi doresc”.

În vârstă de 22 de ani, Larisa Iordache are în palmares 1 medalie la Jocurile Olimpice (bronz), 4 la Campionatele Mondiale (2 de argint, 2 de bronz) şi 12 la Campionatele Europene (5 de aur, 5 de argint şi 2 de bronz) şi 3 la Universiadă (2 de aur şi 1 de bronz).

Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană.

S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. La momentul actual se antrenează alături de antrenorii săi, Lăcrămioara și Cristian Moldovan, la CS Dinamo București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top