Connect with us
ACUM JUVENTUS 1-1 REAL MADRID, IN DIRECT la ProTV | Mandzukic a marcat o nebunie de gol, Ronaldo l-a egalat pe Messi in topul golgheterilor. VIDEO UPDATE

Sport

Real Madrid câștigă finala UCL pentru a 12-a oară! A învins JUVENTUS cu scorul de 1-4

Real Madrid este din nou campioana Uefa Champions League. Finala UCL: SCOR FINAL Juventus – Real Madrid: 1-4. Meciul a fost transmis în direct de Pro TV.

LIVE TEXT – JUVENTUS – REAL MADRID – SCOR: 1 – 4

Actualizare, 23:40 – Finala UCL o face din nou pe Real Madrid campioană! Scorul FINAL Juventus – Real Madrid : 1-4. Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, sâmbătă, la Cardifff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiană Juventus Torino, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv.

Actualizare, 23:36 – Real Madrid înscrie din nou. Juventus este îngenunchiată! Scorul Real Madrid – Juventus – 1-4.  Real Madrid conduce Juventus Torino, scor 4-1, în finala Ligii Campionilor de la Cardiff, după ce Marco Asensio a marcat în minutul 90.

Real a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, în minutul 20 şi a marcat din nou prin Casemiro, în minutul 61. Tot Ronaldo a punctat în minutul 64.

Mandzukici a înscris în minutul 27, din pasa lui Higuain.

Actualizare, 23:29 – Cartonaș roșu! Al doilea avertisment dat de Felix Brych lui Juan Cuadrado (Juventus) înseamnă că trebuie să părăsească prematur terenul de joc. Este un cartonaş roşu.

Actualizare, 23:26 – Toni Kroos (Real Madrid) execută lovitura liberă dar mingea este respinsă de primul adversar. Schimbare.Paulo Dybala iese și Massimiliano Allegri îi dă ultimele sarcini tactice lui Mario Lemina (Juventus).

Actualizare, 23:22 – Un fault comis de Dani Alves (Juventus) ţinându-si adversarul. O lovitură liberă este acordată echipei Real Madrid. Acum vine schimbarea. Karim Benzema se poate odihni pentru că este schimbat cu Gareth Bale (Real Madrid).

Actualizare, 23:21 – Gianluigi Buffon nu are nici o emoție la această fază. Marcelo îi pasează lui Cristiano Ronaldo (Real Madrid), dar acesta nu nimerește ținta. Șutul din interiorul careului trece destul de mult peste poartă.

Actualizare, 23:17 – Minutul 71. Acest fault este de cartonaș! Şi este galben arătat de arbitrul Felix Brych pentru Alex Sandro (Juventus). Isco (Real Madrid) este surprins în offside. Massimiliano Allegri decide să facă o schimbare.Claudio Marchisio (Juventus) îl inlocuiește pe Miralem Pjanic.

Actualizare, 23:13 – Miralem Pjanic (Juventus) primește o avertizare. Paulo Dybala (Juventus) este prins în ofsaid. Iată schimbare. Iese Andrea Barzagli şi intră Juan Cuadrado (Juventus).

ACTUALIZARE, 23:10 – RONAAAAAAALDOOOOO! GOOOOOOL!!!! Scor Juventus – Real Madrid 1-3 Real Madrid conduce Juventus Torino, scor 3-1, în finala Ligii Campionilor de la Cardiff, după ce Cristiano Ronaldo a punctat în minutul 64.

Real a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, în minutul 20 şi a marcat din nou prin Casemiro, în minutul 61.

Mandzukici a înscris în minutul 27, din pasa lui Higuain.

ACTUALIZARE, 23:06 – GOOOOOOOOOL! Real Madrid a înscris în poarta Juventus. Scorul este 1-2.

Real Madrid conduce Juventus Torino, scor 2-1, în finala Ligii Campionilor de la Cardiff, după ce Casemiro a marcat în minutul 61.

Real a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, în minutul 20.

Mandzukici a egalat în minutul 27, din pasa lui Higuain.

ACTUALIZARE, 23:04 – Fratii De Boer scriu pe Twitter ca „aceasta este una dintre cele mai frumoase finale din istorie”. E amuzant ca gemenii De Boer au acelasi cont de Twitter 🙂

ACTUALIZARE, 23:03 – Numărul actual al şuturilor pe poartă este 4:2.

ACTUALIZARE,  22:55 Chiellini se resimte după ce a fost lovit în faţă cu mingea, în urma unui şut al lui Varane. Fundaşul italian a ieşit la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale, jocul se va relua după aproape un minut.

ACTUALIZARE, Juventus Torino şi Real Madrid se află la egalitate, scor 1-1, la pauză, în finala Ligii Campionilor de la Cardiff.

Real a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, în minutul 20.

Mandzukici a egalat în minutul 27, din pasa lui Higuain.

ACTUALIZARE, Real Madrid conduce Juventus Torino, scor 1-0, în finala Ligii Campionilor de la Cardiff, după ce Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 20.

Cristiano Ronaldo a marcat din pasa lui Carvajal.

Finala Ligii Campionilor dintre Juventus Torino şi Real Madrid a început, sâmbătă seară, pe arena The National Stadium of Wales din Cardiff.

Pentru Juventus evoluează: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, A. Sandro –  Pjanic, Khedira – Dani Alves, Dybala, Mandzukici – Higuain.  Antrenor: Massimiliano Allegri

Real Madrid joacă în formula: Navas – Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Isco, Ronaldo, Benzema. Antrenor: Zinedine Zidane

Meciul este arbitrat de germanul Felix Brych, ajutat de asistenţii Mark Borsch şi Stefan Lupp şi adiţionalii Bastian Dankert şi Marco Fritz. Arbitru de rezervă este sârbul Milorad Mazici, iar rezervă a asistenţilor germanul Rafael Foltyn.

La festivitatea de deschidere a cântat trupa americană Black Eyed Peas. Trofeul Ligii Campionilor a fost adus pe teren de fostul internaţional galez Ian Rush.

La meciul de la Cardiff asistă şi mai mulţi foşti jucători ai Generaţiei de aur a fotbalului românesc, printre care Gheorghe Popescu, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Ioan Ovidiu Sabău, Basarab Panduru, Florin Prunea, Gheorghe Hagi, la invitaţia oficialului UEFA Ionuţ Lupescu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top