Connect with us
Live video FCSB - Liberec scor. Decizie majoră luată de Steaua

Sport

Live video FCSB – Liberec scor 0-2. Steaua pierde grav pe teren

Live video FCSB – Liberec scor 0-2. Steaua ia o decizie majoră referitoare la căpitanul echipei, echipa va fi condusă Ovidiu Perianu, după ce Steaua a fost decimată de problemele de sănătate la ale jucătorilor. De partea slovnilor de la Liberec echipa se situază mai bine ca lot, dar și FCSB a scos la înaintare toți jucătorii puternici pe care-i are. Meciul este live video pe HUFF și la TV transmis de Prima TV live.

FCSB – Liberec SCOR 0-2 live text

Meciul FCSB- Liberec poate fi văzut live video mai jos. La TV poți vedea meciul live la Prima TV. Între timp CFR Cluj s-a calificat în Europa League.

Minutul 90 – Meciul FCSB – Liberec scor 0-2, a fost prelungit cu 3 minute.

Minutul 83 – FCSB încasează un nou gol de la Liberec, scor 0-2.

Minutul 64 – Gol Marcat de Liberec de jucătorul Abdulla Yusuf. SCOR FCSB – Liberec 0-1.

Minutul 51 – Adrian Petre jucătorul FCSB este sancționat cu cartnaș galben.

Minutul 48 – Cartonaș galben pentru jucătorul Michal Beran.

Minutul 45 – FCSB – Liberec s-a terminat în prima repriză cu scor 0-0.

Minutul 44 – Cartonaș galben pentru Jakub Pesek.

UPDATE, ora 21:10 – Cei care încearcă să vadă meciul FCSB – Liberec pe site-ul Prima TV întâmpină probleme tehnice. Site-ul televiziunii este căzut. Vă reamintim că playerul live video este aici.

Minutul 22 – Straton scoate o minge dintr-o lovitură liberă care salvează marcarea unui gol în poarta FCSB. Până acum meciul este echilibrat, ambele echipe atât românii noștri de la Steaua cât și sloveni de la Liberec joacă puternic și se luptă pentru deschiderea scorului.

Straton apara poarta FCSB in meciul cu Liberec

Straton apara poarta FCSB in meciul cu Liberec

UPDATE 20:40 – Meciul FCSB – Liberec este transmis la TV de Prima TV. Astăzi a fost decisă soarta transmisiunii la televizor în România. Astfel, cei care vor să urmărească live video meciurile, pot naviga în mai jos pentru a vedea care sunt site-urile care au live stream.

Live video FCSB - Liberec scor

Live video FCSB - Liberec scor

Live video FCSB - Liberec scor

Meciul NU este tranmis la TV. Astfel FCB – Liberec nu poate fi văzut în România pe niciun canal de televiziune. Nimeni nu are drepturile de difuzare, acesta poate fi urmărit doar în format live stream / live video pe huff.ro în playerul video de mai jos. De asemenea HUFF transmite mai jos meciul și în format live text și live score. Actualizările dacă nu apar pot fi văzute apasănd acest buton.

“Au comunicat în această după-amiază lista la UEFA, există 15 jucători pe lista comunicată forului european, aşa încât partida de diseară se va disputa. În ultimele ore au reuşit trei transferuri şi eu cred că trebuie să le ţinem pumnii atât lor, cât şi celor de la CFR, deoarece este dorinţa tuturor să avem două echipe în grupele Europa League. Din ceea ce am aflat de la persoana responsabilă din cadrul ligii, (n.r. – la FCSB) nu există cazuri care să prezinte simptome mai grave, jucătorii duc pe picioare această boală, asta a fost experienţa cu toate cazurile de Covid care au apărut la cluburile din Liga I. Se pare că sistemul imunitar al jucătorilor de fotbal este mai puternic”, a declarat Ştefan, potrivit News.ro.

LIVE VIDEO | FCSB – Slovan Liberec

UPDATE – Meciul este transmis de Prima TV, la televizor, prin urmare poate fi văzut live video și pe platformele operatorilor decablu. Astfel FCSB – Liberec se vede live stream pe site-urile: horizon.tv (abonații Vodafone și UPC), Digionline.ro, Telekomtv.ro, aplicațiile mobile Vodafone Tv, Orange TV și Telekom TV.

Playerul de live video la meciul FCSB Liberec va fi disponibil începând cu ora 20:31 în transmisiune live de pe Youtube. Cei care vor să vadă meciul pe telefon sau pe calculator / internet o pot face și pe site-urile din afară. Acestea vor fi listate mai jos.

Notă: Playerul de live video de pe Youtube va fi schimbat dacă transmisiunea este întreruptă.

Echipele de start:

FCSB: Straton – Enache, Cană, Soiledis, Panţîru – Simion, Perianu(c), Şut – Petre, Karanovic, Caidao
Rezerve: Udrea, Ion, Pantea, Horşia, Botezatu, Popescu, Ardelen

Slovan Liberec: Nguyen – Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula(c) – Beran, Hromada, Mara, Pesek – Yusuf Helal, Mosquera
Rezerve: Knobloch, Jugas, Rabusic, Matousek, Rondic, Fukala, Chalus

Povestea lui Ovidiu Perianu

În 2012, am fost remarcat de antrenorul grupelor de juniori de la FC Vaslui. Am fost luat de FC Vaslui, dar nu am putut să merg după vacanță, pentru că era greu cu naveta. Am ajuns la Viitorul Bârlad. Făceam antrenamente în fiecare zi la Bârlad. După un an și jumătate, Costel Bâicu, de la AS Husana Huși, i-a spus tatei să mă ducă la Dinamo, pentru că sunt prea bun pentru Vaslui.

Și așa am ajuns în 2013 la Dinamo, unde am stat câteva luni. Am fost antrenat de Iulian Matei, de la Dinamo, antrenor al celor născuți în 2002. La selecționarea copiilor, din 20 de copii câți eram înscriși pentru a da probe la Dinamo, Iulian Matei le-a zis părinților că rămâne doar unul singur, blondul de la Bârlad, adică eu. Erau copii de la Academia Dani Coman, însă doar eu am fost selectionat.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Sport

To Top