Connect with us
Live video Hermannstadt - UTA Arad! Arădenii vor victorie, sibienii se luptă pentru puncte

Sport

Live video Hermannstadt – UTA Arad! Arădenii vor victorie, sibienii se luptă pentru puncte

Hermannstadt – UTA Arad de la ora 18:30, meciul este live video, text și live score pe HUFF.ro. La TV meciul dintre cele două echipe poate fi văzut pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport, dar și live stream pe site-urile operatorilor de cablu.

Hermannstadt echipă salvată pe ultima sută de metri de la retrogradarea din Liga 1 a avut un stat bun de sezon, iar acum se sunt pe locul 7 în clasamentul Liga 1 de la FRF, (înaintea începerii etapei, sibienii erau pe cinci) cu două victorii (2-1 cu FC Botoşani şi 3-1 cu Chindia Târgovişte), trei egaluri (1-1 cu Gaz Metan Mediaş, 2-2 cu Academica Clinceni şi 1-1 cu Dinamo).

UTA Arad sau „Bătrâna Doamna” cum este numită de suporterii arădeni arată că și-a meritat calificarea în Liga 1 fiind o echipă greu de bătut, chiar și de echipe mult mai mari și mai puternice financiar (1-1 cu Viitorul Constanţa, 0-0 cu FC Voluntari, 1-1 cu FC Argeş şi 0-0 cu Academica Clinceni), o victorie (1-0 cu Dinamo Bucureşti) şi o înfrângere (2-3 cu Poli Iaşi).

Meciul dintre cele două echipe Hermannstadt – UTA Arad este transmis de la ora 18:30, iar mai jos aveți modalitățile în care îl puteți vedea live video de pe telefon, calculator sau alt dispozitiv. HUFF transmite în timp real toate fazele importante ale meciului, în format video golurile, galerie foto și comentarii.

Declarații de presă făcute de antrenorul UTA Arad înainte de meciul cu Hermannstadt.

Live video Hermannstadt – UTA Arad

Live video Hermannstadt – UTA Aradeste live video și live stream pe site-urile: digisport.rodigionline.ro (pentru abonații abonații RCS RDS), horizon.tv și aplicația pentru telefon live video pe mobil Vodafone TV (pentru abonații Vodafone șu UPC), Orange TV aplicație mobilă pentru cei abonați la Orange, pe site-ul FocusSat sau Appstore sau Magazin Play aplicaliția LIVE TV. Iar cei de la Telekom pot vedea meciul pe Telekom Sport 1 care este live video gratuit pentru abonații companiei pe site-ul telekomtv.ro.

Echipe probabile Hermannstadt – UTA Arad:

Hermannstadt (4-4-2): Cristiano – Opruţ, Stoica, Dâlbea, Belu-Iordache – Sîntean, Moriera, Caiado, Pires – Fortes, Jo Santos

Antrenor: Ruben Albes

UTA Arad (4-4-2): Fl. Iacob – Rrumbullaku, Benga, Erico, Tomozei – Rusu, Niculescu, Albu, Roşu – Hora, Buhăcianu

Antrenor: Laszlo Balint

Tot astăzi în Liga 1 de la ora 21:30 HUFF transmite și meciul dintre Dinamo București – CS U Craiova.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top