Connect with us
LIVE VIDEO Simona Halep vs. Irina Begu, la Roland Garros. Ora la care începe meciul

Sport

Simona Halep – Irina Begu LIVE VIDEO Roland Garros. A câștigat Simona Halep

Simona Halep și Irina Begu sunt adversare astăzi, în turul 2 la Roland Garros. Partida va avea loc în a doua parte a zilei. Va fi un meci greu, mai ales pentru că principala favorită a turneului de la Roland Garros, Simona Halep, o va întâlni în turul doi pe compatrioata Irina Begu.

Simona Halep este favorită în acest an pentru a câștiga Roland Garros. Urmează să joace cu Amanda Anisimova în turul 3 French Open.

A început turul 2 al partidei dintre Simona Halep și Irina Begu la Roland Garros

Simona Halep – Irina Begu 6-3, 5-4

Simona Halep – Irina Begu 6-3, 2-3

Update 19:10 Simona Halep – Irina Begu 6-3, 2-2.

Break Simo! 2-1 în turul doi

Simona Halep – Irina Begu 6-3, 1-1.

Primul tur s-a terminat cu 6-3 în favoarea Simonei Halep.

Simona Halep – Irina Begu. A început duelul românesc la Roland Garros

5-3 pentru Simona Halep

Break Irina! Simona Halep – Irina Begu 4-3.


Simona Halep – Irina Begu 4-2


Simona Halep – Irina Begu 4-1

UDPATE 18:23: Simona Halep – Irina Begu 3-1. Primul Game câștigat de Irina.

UDPATE 18:18: Simona Halep – Irina Begu 3-0.

UDPATE ora 18:09: Game câștigat de Simona.

UDPATE ora 18:13: Simona Halep face break. Simona Halep – Irina Begu 2-0.

Învingătoarea din meciul Simona Halep – Irina Begu turul 2 French Open se va duela în faza următoare cu Amanda Anisimova.

Pe Eurosport.ro poți vedea LIVE VIDEO, iar pe Huff.ro poți citi LIVE BLOG de la meciul Simona Halep – Irina Begu din turul 2 de la Roland Garros.

Duelul din turul 2 Roland Garros va fi cea de-a opta partidă dintre româncele Simona Halep și Irina Begu. Ele sunt și foarte bune prietene. În toace celelalte confruntări dintre românce s-a impus Simona Halep.

Dacă va câștiga Roland Garros, Simona Halep ar putea ajunge din nou locul 1 în clasamentul WTA.

LIVE VIDEO Simona Halep vs. Irina Begu, la Roland Garros

LIVE VIDEO Simona Halep vs. Irina Begu, la Roland Garros

Simona Halep – Irina Begu live stream turul 2 French Open începe după 18:00

Partida Jack Sock – Dominic Thiem se dispută chiar acum pe terenul unde va juca Simona Halep. Duelul s-a prelungit, așadar meciul Simona Halep – Irina Begu ar începe în jurul orei 18:00.

Simona Halep și Irina Begu sunt adversare astăzi în turul 2 de la Roland Garros. Cele două românce s-au mai întâlnit pe terenul de tenis, iar de fiecare dată, Halep a ieșit învingătoare. Meciul de astăzi se anunță unul greu, intens, la sfârșitul căruia, una dintre românce va ieși învingătoare.

UPDATE: Partida Simona Halep vs. Irina Begu va începe la ora 17:00.

Reamintim faptul că Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în turul doi după ce a trecut de jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, scor 6-4, 6-0, după o oră şi 22 de minute.

Irina Begu, locul 73 WTA, a învins-o pe elveţianca Jil Teichmann, locul 54 WTA, scor 6-4, 4-6, 6-3, după două ore şi 30 de minute de joc.

Primul duel de la Roland Garros

Cele două românce au astăzi primul duel de la Roland Garros. Meciul se va disputa miercuri, 30 septembrie, în jurul orelor 16.00.

Partida dintre Halep și Begu este programată să înceapă după finalizarea meciurilor Wawrinka – Koepfer (cu începere de la ora 12:00) și Sock – Thiem, de pe tabloul masculin.

Potrivit Wikipedia, Irina-Camelia Begu s-a născut pe 26 august 1990, în București și este o jucătoare română de tenis. A câștigat turneele WTA de la Tașkent (2012), Seul (2015), Florianopolis (2016), București (2017).

Cea mai bună poziție ocupată la simplu în clasamentul mondial este locul 22, atins în august 2016, iar la dublu locul 22 în 1 octombrie 2018.

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991, în Constanța. Este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 2 mondial.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top