Connect with us
Lucian Bute a devenit pentru a doua oară tată

Sport

Lucian Bute a devenit pentru a doua oară tată

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF al categoria supermijlocie, a devenit tată pentru a doua oară, luni, când soţia sa a născut un băieţel, la Laval, în apropiere de Montreal, a anunţat pugilistul în reţelele de socializare.

Bute a precizat în trei limbi, română, franceză şi engleză, că fiul său Eric Ştefan Bute s-a născut luni, la ora 23,51 şi a avut 4,51 kg la naştere. Boxerul a adăugat că ”#familiaBute este în culmea fericirii” după acest eveniment.

„Vi-l prezint pe fiul nostru, Eric Ştefan Bute, 4,51 kg. Familia Bute este în culmea fericirii. Mulţumim lui Dumnezeu”, a fost postarea lui Bute, în care anunţă că a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia sa, Elena, a născut un băieţel. Micuţul a venit pe lume pe 10 decembrie, la ora 23:51, cu o greutate de 4,51 kg.

Lucian Bute (38 ani) mai avea o fetiţă, Ema Anabella, născută în 3 martie 2017, la o săptămână după ce românul susţinea ultimul meci din carieră, fiind învins prin KO tehnic de columbianul Eleider Alvarez, la Quebec City.

Lucian Bute, la final de carieră

Pugilistul nu și-a anunțat oficial retragerea, însă rămâne de văzut dacă mai este capabil să susțină un meci având în vedere perioada destul de lungă de inactivitate.

Cariera lui Bute a luat o turnură bruscă în 2012, când a suferit prima înfrângere, una dură, prin knock out, în fața lui Carl Froch, când a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie.

Până atunci, Bute își apărase cu succes titlul mondial de 9 ori. După meciul cu Froch, disputat la Nottingham, Bute a fost dărâmat psihic, mai ales după ce chiar el a insistat să boxeze deși suferise o infecție la picior.

El a mai boxat de șase ori de atunci, dar a mai reușit să câtige doar 2 meciuri, fiind învinse în celelalte.

Citește și: Leonard Doroftei, primele declarații după accidentul fiului său: „A fost un șoc, Alex a sărit imediat din mașină…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top