Sport

Lucian Bute, aproape de retragere: „Prioritatea mea este familia”

Lucian Bute a devenit tată în urmă cu câteva luni și spune că acest lucru contează cel mai mult pentru el în acest moment.

După ce la finalul lunii februarie a fost făcut KO de către columbianul Eleider Alvarez, fostul campion mondial la categoria supermijlocie a dat o declarație care lasă de înțeles că este foarte aproape de retragere.

„În momentul de faţă mă bucur de familie, ştiţi că sunt tătic de două luni de zile, sunt acasă cu familia, cu fetiţa, e cel mai frumos cadou din viaţă mea. E cea mai preţioasă centură şi asta contează cel mai mult. Obiectivele şi priorităţile se schimbă şi lucrurile au luat o altă întorsătură. Am 37 de ani, nu ştiu dacă o să mai fac un meci sau nu, prioritatea mea este familia acum. Voi decide când mă voi întoarce la Montreal. Discut cu echipa şi cu staff-ul meu despre acest lucru”, a declarat Bute la televiziunea Sport.ro.

Poreclit „Mister K.O”, Lucian Bute a deținut centura de campion IBF între 2007 și 2012. El a înregistrat 30 de victorii, 3 înfrângeri și o remiză în cariera sa de pugilist.

Citește și: Cum arată fiica lui Bute!

Share
Scris de
Catalin Nae
Stiri Despre lucian buteretragere

Acest site foloseste cookies.

Read More