Connect with us
Mama lui Ovidiu Hațegan a murit în timpul meciului pe care acesta îl arbitra. Moment emoționant la finalul partidei

Sport

Mama lui Ovidiu Hațegan a murit în timpul meciului pe care acesta îl arbitra. Moment emoționant la finalul partidei

Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român, a trecut prin momente grele în timpul meciului Olanda – Germania din Liga Națiunilor.

Arbitrul a aflat la pauza meciului că mama sa a murit, însă a dus meciul până la capăt. La finalul partidei, centralul român a izbucnit în lacrimi și a fost consolat de vedeta olandezilor, Virgil Van Dijk. Imaginile au devenit virale.

“Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi, din cauza faptului că mama lui a murit recent. Mi-am dorit să-l încurajez, i-am transmis forţă şi i-am spus că a fluierat bine. Este un lucru mic, dar sper ca aceste lucruri să vă ajute şi să treceţi peste asta”, a declarat fotbalistul care evoluează pentru Liverpool.

Hațegan a primit vestea tristă la pauza meciului, aşa cum stabilise cu familia la plecarea din ţară. Avea mama în spital, grav bolnavă, şi a cerut să fie informat permanent despre starea în care se află.

Reprezentativa Olandei s-a calificat în semifinalele Ligii Naţiunilor, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare, cu selecţionata Germaniei. Franţa, campioana mondială, termină grupa pe locul 2.

Golurile au fost marcate de Werner (9) şi Sane (20) pentru Germania, respectiv Promes (85) şi Van Dijk (90+1).

Ovidiu Haţegan a arbitrat meciul, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce arbitri adiţionali au fost Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu. Al patrulea oficial a fost Radu Ghinguleac.

Citește și: Băiatul lui Cosmin Pașcovici a murit. Drama fostului fotbalist român

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top