Connect with us
Mama lui Pep Guradiola a încetat din viață. Fusese depistată pozitiv cu coronavirus

Sport

Mama lui Pep Guardiola a încetat din viață. Fusese depistată pozitiv cu coronavirus

Antrenorul de la Machester City este distrus de durere după ce mama sa în vârstă de 82 de ani a decedat după ce a fost depistată pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Mama lui Pep Guardiola a încetat din viață. Fusese depistată pozitiv cu coronavirus

Dolores Sala Carrio avea 82 de ani și fusese ifnectată cu coronavirus. Ea a decedat la Barcelona. Mesajele nu mai contenesc să curgă pentru antrenorul de la Mancherster City. Atât fanii cât și cluburile la care acesta a activat au postat mesaje de condoleanțe. Bayern Munchen și Barcelona, acolo unde Pep Guardiola a stat pe banca tehnică au fost primele care au postat mesaje pe rețelele de socializare. La fel au făcut și Manchester United și Real Madrid.

”Dragă Pep, toată lumea de la FC Bayern plânge alături de tine și de familia ta”, este mesajul nemților de la Bayern.

”Real Madrid C.F. regretă moartea lui Dolors Sala Carrio, mama lui Pep Guardiola. Clubul nostru vrea să transmită condoleanțe către familia lui și celor dragi”, au scris oficialii celor de la Real Madrid.

”Toți cei de la Chelsea transmit cele mai sincere condoleanțe către Pep Guardiola și familia sa”, s-a scris pe Twitter-ul lui Chelsea.

”Suntem întristați de aceste vești sfâșietoare. Trimitem dragostea și puterea noastră către Pep în aceste vremuri dificile”,scrie Arsenal.

Pep Guardiola a fost printre primii care s-au implicat în lupta împotriva noului coronavirus. Luna trecută acesta a donat nici mai mult nici mai puțin de un milion de euro celor de la Fundația Angel Soler Daniel, din Barcelona. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală. Aceasta urmează să ajungă la spitalele din Catalonia.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top