Connect with us
Marele învingător de la Wimbledon, Novak Djokovic: ”Să câştig în faţa fiului meu, o mare motivaţie"

Sport

Marele învingător de la Wimbledon, Novak Djokovic: ”Să câştig în faţa fiului meu, o mare motivaţie”

Mare bucurie pentru sârbul Novak Djokovic! Învingător în finala turneului de tenis de Mare Şlem de la Wimbledon, în faţa sud-africanului Kevin Anderson, 6-2, 6-2, 7-6 (7/3), a afirmat după ce a intrat în posesia celui de-al patrulea trofeu pe iarba londoneză sub privirile fiului său Stefan, că „a fost una din cele mai mari surse de motivaţie, dacă nu cea mai mare”.

„A fost un drum lung. Anul trecut a fost pentru prima oară când am avut o accidentare atât de gravă. Cotul meu m-a constrâns să opresc competiţia timp de şase luni.

La revenirea în Australia, sufeream şi deci operaţia era inevitabilă. Am avut o recuperare bună, dar recunosc că m-am precipitat la întoarcere.

Era prea devreme ca să fiu competitiv la Indian Wells şi Miami. Mi-au trebuit multe turnee pentru a-mi regăsi încrederea şi pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu.

De ce este acest titlu special pentru Novak Djokovic

Dar sunt bucuros că acest lucru s-a întâmplat la Wimbledon. Nici nu se putea un loc mai bun pentru un come back !”.

„Acest titlu este cu atât mai special cu cât fiul meu a putut asista la ceremonia de înmânare a trofeului. El a fost una din cele mai mari surse de motivaţie, dacă nu cea mai mare, la Wimbledon anul acesta. Îmi imaginam scena…

De multe ori mă gândeam cum ar fi să câştig titlul în faţa lui. El nu m-a urmărit niciodată din tribune. Şi speram să fie posibil la Wimbledon, pentru că este suficient de mare acum pentru a sta cuminte o jumătate de oră…

Citește și: TENIS: Novak Djokovic vs Andy Murray duminică la Londra

La Wimbledon, sunt reguli de respectat. Sub 5 ani, cum este cazul lui, nu ai voie în tribune. Dar organizatorii i-au permis să asiste la ceremonie aşa cum s-a întâmplat cu Roger (Federer) şi copiii săi. Să-l văd aici, este o amintire care îmi va rămâne pentru totdeauna în inimă”, a mai spus Djokovic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top