Connect with us
Marius Șumudică contestă numirea lui Bergodi la Universitatea Craiova

Sport

Marius Șumudică contestă numirea lui Bergodi la Universitatea Craiova

Marius Șumudică a comentat numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor la Universitatea Craiova, iar acesta constestă titlul de antronor al italianului. Antrenorul Gaziantep este de părere că Universitatea Craiova are nevoie să aducă suporteri pe teren și să facă spectacol, iar Șumudică se îndoiește că italianul e capabil de așa ceva.

Într-un intervis pentru digisport.ro, Șumudică a declarat că nu crede ca Cristiano  Bergodi este potrivit în funcția de antrenor la Universitatea Craiova. Acesta a fost numit după ce Corneliu Papură și-a dat demisia.

Marius Șumudică contestată calitatea de antrenor a lui Bergodi la Craiova

Marius Șumudică, atrenorul Gazianetep, spune că îl respectă pe Cristino Bergodi dar nu crede că este potrivit pentru Universitatea Craiova. Echipa are nevoie de spectatori, iar aceștia sunt obișnuiți ca jucătorii să-l facă pe teren în stilul din bănie. Nu crede că italianul va reuși să facă această performanță.

”E clar că au un antrenor care, chiar dacă în ultima perioadă nu a avut rezultate, cunoaște foarte mult fotbal. Lucrează foarte mult tactic, o disciplină aparte a jocului. Craiova are nevoie de spectacol, de explozie, are nevoie să aduci lumea la stadion. Un antrenor care să facă lucrurile astea. Mie îmi place Cristiano Bergodi, îl respect, dar nu știu exact dacă este profilul antrenorului de care are nevoie Craiova în momentul de față. Cred că au nevoie de un antrenor care să transmită răutate”, a spus Șumudică, la Digi Sport Special.

Programul Universității Craiova în cele opt etape rămase de disputat:

  • Etapa 3: Universitatea Craiova – FC Botoșani
  • Etapa 4: Universitatea Craiova – Astra Giurgiu
  • Etapa 5: CFR Cluj – Universitatea Craiova
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova
  • Etapa 7: Universitatea Craiova – FCSB
  • Etapa 8: FC Botoșani – Universitatea Craiova
  • Etapa 9: Astra Giurgiu – Universitatea Craiova
  • Etapa 10: Universitatea Craiova – CFR Cluj

Universitatea Craiova este la egalitate cu FCSB în Liga 1 cu 26 de puncte, primii clasații fiind cei de la CFR Cluj.

Meciurile revin din 13 iunie

Primul meci pe care Univesitatea Craiova îl va juca după revenirea meciurilor din 13-14 iunie, va fi împotriva echipei FC Botoșani. Meciul va fi jucat pe stadionul „Ion Oblemenco” și va fi și meciul de debut pentru Bergodi,  în timp ce ultimele două etape ale turului play-off-ului programează jocuri cu Astra și CFR Cluj.

Program meciuri Liga 1

Meciurile din Liga 1 revin din iunie, iar programul complet al acestora este pe flashscore.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top