Connect with us
Mesajul rar al soției lui Michael Schumacher despre starea fostului pilot

Sport

Mesajul rar al soției lui Michael Schumacher despre starea fostului pilot

Corina Schumacher, soția lui Michael Schumacher, îl descrie pe soțul său drept un luptător care nu se va da bătut, într-o scrisoare veche de câțiva ani, dar care a fost făcută publică recent.

Scrisoarea îi era adresată muzicianului Sascha Herchenbach, cel care a compus o piesă pentru pilot, intitulată „Născut pentru a lupta” și i-a trimis acesteia CD-ul.

Compozitorul care i-a trimis CD-ul a spus că nu se aștepta ca soția lui Schumacher să-i răspundă, dar a primit o scrisoare emoționantă despre care nu s-a știut până acum.

Este minunat să primim atât de multe urări de bine și gânduri pozitive, este de mare ajutor pentru familia noastră. Știm cu toții că Michael este un luptător și nu se va da bătut” a scris Corinne.

Compozitorul a vorbit despre scrisoare și mesajul acesteia într-un interviu pentru revista germană Bunte, relatează dailymail.co.uk.

Nu mă așteptam să primesc un răspuns și a fost copleșitor. Scrisoarea a fost scrisă de mână de Corinna, la capătâiul soțului ei.

A mai spus că este recunoscătoare pentru cadou și speră ca ea și familia ei să treacă peste aceste momente dificile” a precizat muzicianul.

Nu se cunoaște exact data scrisorii, dar compozitorul german a realizat piesa pentru Schumacher în 2014, la un an de la accidentul său în urma căruia a intrat în comă.

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit pe 29 decembrie 2013, un accident la schi, iar de atunci se află într-o stare gravă. Cu toate acestea, există speranțe.

Famila ține secretă starea lui Schumacher. Ultimul anunț oficial a fost făcut acum mai bine de un an, când avocatul familiei a dat în judecată o revista care susținea că Schumacher poate să meargă.

Unii medici sunt de părere că fostul campion din circuitul F1 nu se va mai recupera complet niciodată.

Citește și: „I-am pus capăt, gata!” Anunțul dureros despre Michael Schumacher

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top