Connect with us
Michael Schumacher, mutat într-o altă țară. Ce se întâmplă cu pilotul german

Sport

Michael Schumacher, mutat într-o altă țară. Ce se întâmplă cu pilotul german

Foarte puține sunt știute despre Michael Schumacher, fostul campion mondial la F1, care a suferit un grav accident de schi în anul 2013.

Pilotul german a stat ceva vreme în comă, apoi s-a spus că a ieșit din comă, însă doar familia știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu acesta.

Acum, familia acestuia a luat o decizie importantă.

Schumacher e îngrijit în prezent la locuinţa sa din Gland, Elveţia, dar va fi mutat în Mallorca, în Spania, anunţă presa internaţională.

Hotărârea a fost luată deoarece familia a dorit ca septuplul campion mondial să fie într-un mediu familiar, lui plăcându-i foarte mult să-şi petreacă vancanţele în Insulele Baleare.

„Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraş şi că totul este pregătit aşa cum se cuvine”, a spus primarul localităţii, Katia Rouarch, care a specificat şi faptul că poliţia a fost anunţată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidenţială.

Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi. A petrecut mult timp în comă, a fost operat şi e îngrijit la domiciliu de specialişti neurologi.

Informațiile despre starea de sănătate a fostului pilot sunt foarte rare, mai ales că familia acestuia face eforturi pentru ca în presă să apară cât mai puține astfel de detalii.

O publicație a fost amendată cu 50.000 de euro după ce a susținut în mod fals că acesta va putea merge din nou, iar mai multe site-uri au publicat în dese rânduri informația eronată cum că Michael Schumacher a murit.

Citește și: Un specialist explică ce s-ar fi putut întâmpla cu Schumacher, după ieșirea din comă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top