Connect with us
„Miki” Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1 a decedat!

Sport

„Miki” Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1 a decedat!

Miki” Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1 a decedat la vârsta de 65 de ani. Acesta a murit vineri, 13 martie în urma unui infarct.

Anunțul oficial a fost făcut de Eurosport, acolo unde a lucrat mai mulți ani. Se pare că în momentul în care s-a întâmplat tragedia, celebrul comentator de Formula 1 juca o partidă de tenis cu fiul său. „Miki” Alexandrescu a devenit celebru în anii ’90 când a comentat cursele de Formula 1 la TVR. Apoi s-a mutat la PRO TV, televiziune care cumpărase drepturile de transmitere ale competiției. Dan Alexandrescu a moștenit pasiunea pentru mașini și adrenalină de la tatăl său, Emilian Alexandrescu.

”Pentru că nu avea cu cine sa mă lase acasă, tatăl meu mă lua la poligon. Aici, am condus pentru prima dată o mașina, deși nu ajungeam la pedale. Aveam opt ani. De asemenea, mă așeza pe o motocicleta și mă învârtea în spatele Casei Scânteii ore întregi, până se termina benzina”, declara Dan Alexandrescu în 2000 pentru revista Capital.

Tatăl celebrului comentator a fost unul dintre fondatorii școlii de șoferi și motocicliști amatori din București.

„Miki” Alexandrescu, celebru în presa internațională
„Miki” Alexandrescu a avut colaborări cu diverse publicații celebre din străinătate. A fost corespondent pentru România al ziarelor ”Autosport” din Anglia, ”L’Equipe” din Franța și ”Autosprint” din Italia. Apoi a fondat revista italiană ”Rombo” în anul 1981.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top