Connect with us
Norvegia - România s-a încheiat cu scorul de 23 la 21. Naționala României a debutat cu o înfrângere la Campionatul European de handbal feminin din Suedia.

Sport

Norvegia – România scor 23-21 la CE de handbal feminin 2016

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă luni, la Helsingborg, de campioana europeană şi mondială en-titre, Norvegia, cu scorul de 23-21 (13-11), în primul meci din grupa D a Campionatului European din Suedia.

Peste 100 de fani tricolori au încurajat România în tribunele arenei din Helsingborg, unde scorul a fost deschis de Melinda Geiger, în primul minut al confruntării cu campioana europeană şi mondială en-titre, Norvegia. Meciul a ”curs” cu România la cârmă, dar nordicele nu s-au lăsat conduse la mai mult de un gol şi au egalat de fiecare dată (6-6, min. 12).

Citește și:

Tot luni şi tot în grupa D, campioana olimpică Rusia a învins Croaţia, cu scorul de 32-26 (16-13).

S-au jucat meciuri şi în grupa C, Ungaria – Cehia 22-27 (10-13) şi Muntenegru – Danemarca 21-22 (11-14).

Marţi este zi de pauză în grupele C şi D, fiind programate partide în celelalte două grupe, A şi B, Spania – Serbia, Polonia – Olanda (A), respectiv Slovenia – Suedia şi Germania – Franţa (B).

România va juca contra Rusiei, miercuri

România va juca următoarea partidă miercuri, cu Rusia (ora 19.30), şi ultima din grupa D, vineri, cu Croaţia (21.45).

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în cele două grupe principale, meciurile fiind programate între 10 şi 14 decembrie, după care, în 16 decembrie, vor avea loc semifinalele şi partida pentru clasarea pe locurile 5-6, iar în 18 decembrie, finalele pentru medalii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top