Connect with us
Mai multi sportivi romani intra in competitie la Olimpiada de la Rio de Janeiro in a opta zi. Vezi programul de astazi de la Jocurile Olimpice 2016.

Sport

Olimpiada de la RIO 2016 – Ziua 8. Programul sportivilor romani

O noua zi cu emotii pentru Romania la Olimpiada de la Rio. Astazi are loc finala de la barca de 8+1 de la concursul de canotaj, unde sportivele romance au sansa de a castiga a patra medalie pentru tara noastra.

Totodata, mai multe atlete din tara noastra participa in calificari la diverse probe, iar Mihai Nistor isi face debutul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Iata programul sportivilor romani in ziua 8 de la Olimpiada.

ATLETISM: Ancuta Bobocel – 3.000 metri obstacole, calificari (dupa ora 16:05) ; Binaca Razor – 400 metri, tur 1 ( dupa ora 17:00) ; Elena Panturoiu, Cristina Bujin – triplusalt, calificari ( dupa ora 15:40).

CANOTAJ: Barca de 8+1, finala (dupa ora 17:00).

BOX: Mihai Nistor (categoria +91 kg), turul 1 (dupa ora 19:15).

TVR va difuza live intrecerile in care sunt angrenati sportivii din Romania.

Pana acum, Romania a reusit sa castige trei medalii la aceste Jocuri Olimpice. Echipa feminina de spada a reusit sa castige medalia de aur, Florin Mergea si Horia Tecau au obtinut argintul la dublu masculin, in timp ce Gabriel Sancraian a luat bronzul la haltere, categoria 85 de kilograme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top