Connect with us
Olimpiada Ziua 13: Un singur sportiv roman concureaza astazi la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Este vorba despre Andrei Gag.

Sport

UPDATE: Olimpiada – Ziua 13. Andrei Gag a ratat calificarea in finala. Aur pentru Bolt

Olimpiada Ziua 13

Update, 19 august, ora 8.30: Andrei Gag a ratat calificarea in finala probei de aruncarea greutatii, avand acelasi rezultat de varf ca ocupantul locului 12.

Usain Bolt a castigat fara probleme finala la 200 de metri, dar fara record mondial sau olimpic, asa cum isi propusese.

La handbal feminin, Rusia a reusit surpriza si a eliminat-o pe campioana olimpica Norvegia in semifinale. Rusoaicele vor infrunta Franta in finala.

Ashton Eaton a devenit primul decatlonist care a castigat patru titluri consecutive (Jocuri Olimpice / Campionate Mondiale).

La polo masculin, Serbia va juca o finala de foc cu Croatia.

Serghei Tarnovschi a fost depistat pozitiv, astfel ca a pierdut medalia de bronz castigata la canoe simplu – 1.000 de metri. Aceasta era singura medalie obtinuta de Republica Moldova la Jocurile Olimpice.

Stire initiala

Andrei Gag este singurul roman care concureaza astazi la JO RIO 2016. El va evolua in calificari la aruncarea greutatii (dupa ora 15.55). Finala acestei probe are loc la ora 02.30.

Evolutiile sportivilor romani la atletism au fost slabe pana acum. Ieri, Florina Pierdevara si Claudia Bobocea au ratat calificarea in semifinalele probei de 800 de metri. Pierdevara a terminat pe locul 7 in prima serie, iar Bobocea pe pozitia a sasea in seria a doua. Opt serii au fost in total, primele doua sportive calificandu-se mai departe.

Alina Rotaru a ratat si ea calificarea in finala de la lungime, reusind doua din cele trei incercari. Marian Oprea nu a reusit calificarea in finala la triplusalt, dupa ce a ratat toate cele trei sarituri. Tot la triplusalt, Elena Andreea Panțuroiu si Cristina Bujin au pierdut calificarea in ultimul act.

Bianca Razor nu s-a calificat in semifinale la 400 m, iar Ancuta Bobocel a ratat calificarea in finala probei de 3000 m obstacole.

La Olimpiada de la Rio 2016, Romania a acumulat patru medalii: echipa feminina de spada a luat medalia de aur, Florin Mergea si Horia Tecau au luat argint, Gabriel Sincraian a obtinut bronzul la haltere, iar echipajul feminin de barca 8+1 a obtinut o medalie de bronz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top