Connect with us
Osmanlispor - Steaua: Live score, ora 22.05 - Europa League

Sport

Osmanlispor – Steaua: SCOR FINAL 2-0

Osmanlispor Steaua Scor Live

Update 23:59: Formaţia Steaua a fost învinsă, joi, la Ankara, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Osmanlispor, în prima etapă a grupei L a Ligii Europa. Steaua a jucat a doua repriză în inferioritate numerică.

Update minutul 74: Aminu Umar (Osmanlispor FK) preia adânc în interiorul careului o centrare perfectă, venită de la Tiago Pinto, şi controlează balonul cu o atingere bună din prima. El trimite un şut precis, punând mingea în colţul stâng de jos şi schimbând scorul la 2:0.

Update minutul 64: Cheick Diabate (Osmanlispor FK) înscrie din lovitură de la 11 metri. A şutat mingea cu precizie în colţul stâng de jos al porţii, nicio şansă pentru portar. Scorul este de 1-0.

Update minutul 46: Meciul s-a încheiat pentru Bojan Golubovic. Bogdan Mitrea (Steaua București) îi va lua locul în a doua repriză.

Update minutul 45: Meciul a ajuns la pauză. Scorul este de 0-0.

Update minutul 15: Jocul este întrerupt. Bojan Golubovic (Steaua București) a încălcat regulile fotbalului în lupta pentru balon.

Update minutul 14: Adrien Regattin (Osmanlispor FK) primește un cartonaş galben.

Update 10:05: Meciul abia a început.

Steaua isi face debutul in Europa League contra echipei turcesti Osmanlispor. Meciul se anunta a fi unul dificil pentru echipa lui Reghecampf, intrucat turcii se afla intr-o forma buna, avand 3 victorii in ultimele cinci meciuri.

Un alt lucru interesant despre adversarii Stelei este si faptul ca in lotul lor se regasesc si doi fost stelisti, Raul Rusescu si Lukasz Szukala. Rusescu a reusit sa marcheze in ultima partida a trupei din Ankara, in victoria cu Trabzonspor, scor 2-0.

Tehnicianul stelist a declarat, inainte de duelul din aceasta seara, ca este multumit si cu un rezultat de egalitate.

„Pentru noi incepe o noua perioada, cred ca e foarte important sa avem parte de un rezultat pozitiv. Va fi un meci foarte greu. Nu au experienta internationala, insa au jucatori foarte buni. Cred ca noi avem mai multa experienta in aceasta competitie, dar va fi un meci deosebit de greu.

Sper sa-l depasesc pe Razvan, care are 40 de meciuri in Europa, si sa ne calificam in primavara. Cred ca e bun si un rezultat de egalitate. Villarreal este favorita acestei grupe”,a spus Laurentiu Reghecampf.

Osmanlispor Steaua Scor Live. Echipe probabile

Steaua: Nita – Enache, Tamas, Moke, Tosca – Bourceanu, Achim/Muniru – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovici

Osmanlispor: Karcemarskas – Vrsajevic, Prochazka, Curuksun, Tiago Pinto – Cagiran, Guven – Umar, N’Dyale, Delarge – Rusescu

Meciul este arbitrat de o brigada din Germania, avandu-l la centru pe Tobias Welz. Acesta va fi ajutat la tuse de Jan Eidei si de Rafael Foltyn. Aditionali sunt Robert Hartmann si Marco Fritz.

Duelul dintre Steaua si Osmanlispor incepe la ora 22.05. Meciul, disputat la Ankara, este televizat de Pro Tv si DolceSport. Huff.ro va va tine la curent cu scorul live al confruntarii din 15 septembrie 2016.

Tot in aceasta seara, Astra Giurgiu joaca in grupele Europa League contra echipei austriece Austria Viena.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top