Connect with us
Partizan Belgrad a fost excluă de Uefa din Liga Campionilor și din Europa League, pentru o perioadă de trei sezoane competiționale.

Sport

Partizan Belgrad, exlcusă de UEFA din competițiile europene

Clubul Partizan Belgrad a fost suspendat de UEFA din toate competițiile europene, pentru următoarele trei sezoane.

Echipa sârbă înregistra datorii de 2.5 milioane de euro, în special la Fisc și la asigurările sociale. Partizan poate ataca decizia la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, în termen de zece zile.

UEFA a justificat severitatea sancţiunii prin faptul că Partizan este un club recidivist, fiind deja suspendat un an în 2013, din aceleaşi motive. Este a treia oară în cinci ani când  clubul din capitala fostei Iugoslavii încalcă regulamentul privind datorii neplătite.

Citește și: Optimi de finală în UCL. Programul meciurilor

Potrivit unui oficial al echipei Partizan, citat de site-ul B92, suspendarea va fi ridicată dacă gruparea plăteşte o parte din datorii, de 360.000 de euro, în următoarele zile.

După 21 de etape, echipa Partizan Belgrad ocupă locul 2 în prima ligă sârbă, cu 48 de puncte, fiind la şase puncte de liderul Steaua Roşie Belgrad.

În 2015, Steaua înfrunta Partizan într-o dublă decisivă pentru calificarea în play-off-ul Champions League. Sârbii câștigau cu 4-2 pe teren propriu, după 1-1 la București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top