Connect with us
Paul Gascoigne are din nou probleme. Celebrul fotbalist a ajuns la spital după ce a provocat o bătaie generală.

Sport

Paul Gascoigne are din nou probleme- legenda a fotbalului britanic spitalizată

Paul Gascoigne are din nou probleme. Celebrul fotbalist a ajuns la spital după ce a provocat o bătaie generală. În vârsta de 49 de ani, Gascoigne se luptă de mulți ani cu dependența de alcool.

Paul Gascoigne are din nou probleme – un alt episod dintr-un lung șir de derapaje comportamentale

Scandalul a fost provocat chiar de fostul mare mijlocaș britanic, care se afla la hotelul Ace din estul Londrei. Acolo, el a adresat o serie de injurii rasiale unor clienți, determinând forțele de ordine să cheme poliția. De aici și până la violența fizică nu a mai fost decât un pas.

Unul dintre martori, pe nume Alvin Carpio a dezvăluit că „Gazza” era foarte beat în momentul în care i-a jignit pe clienții respectivi. „Gazza a fost împins pe scări de un tip al cărui prieten a fost pălmuit de el. L-a scuipat şi i-a adresat injurii rasiste. A jignit mai mulţi oameni, i-a lovit în umăr şi cap, iar apoi a aruncat cu bancnote de 20 de lire în ei.”, descrie Alvin Carpio pe contul său de Twitter.

La scurt timp de la apariția poliției, un echipaj medical l-a transportat pe Gascoigne la spital. Purtătorul de cuvânt al fostului fotbalist a clarificat situația. „Nu a fost arestat. E pe care să iasă din spital şi să meargă acasă.”, a declarat Terry Baker. Informația a fost confirmată de reprezentantul Scotland Yard.

Citește și: Gheorghe Hagi este protagonistul celui mai nou scandal de corupție din fotbal

Paul Gascoigne este una din legendele fotbalului englez. Uriașul său talent a dus naționala Albionului către un loc 4 la Cupa Mondială din 1990 și o semifinală 6 ani mai târziu la EURO 1996. Totuși, viața extra-sportivă agitată coroborată cu dependența de alcool nu i-au permis să-și atingă potențialul maxim. De-a lungul carierei, Paul Gascoigne a scris istorie pentru cluburi ca Tottenham Hotspur, Lazio sau Glasgow Rangers.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top