Connect with us
Petiţie pentru ca în Italia titlul de campioană să îi fie acordat în acest an echipei Atalanta

Sport

Petiţie pentru ca în Italia titlul de campioană să îi fie acordat în acest an echipei Atalanta

Un italian a lansat, sâmbătă, o petiţie prin care îi cere ligii din Italia ca în acest an titlul de campioană să îi fie acordat echipei Atalanta, din Bergamo, oraş afectat grav de pandemia de coronavirus.

“După cum se ştie, urgenţa Covid-19 a oprit şi campionatul Serie A şi, în situaţia actuală, pare foarte puţin probabil ca Serie A să se reia. Printre posibilităţile vehivulate este şi aceea ca titlul pentru sezonul 2019/2020 să nu fie acordat.

Propunerea noastră este totuşi ca titlul pe sezonul 2019/2020 să îi fie acordat Atalantei, şi pentru meritele sportive arătate pe teren în special în ultimii doi ani, dar şi pentru a i se aduce un omagiu oraşului Bergamo, simbolul Italiei care suferă din cauza coronavirusului”, este mesajul semnat de Comitato Scuderro alla Dea, pe pagina petiţiei iniţiate de Franco Cascio.

Atalanta Bergamo nu are niciun titlu în Serie A în palmares şi înainte de suspendarea campionatului ocupa poziţia a patra în clasament.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top