Connect with us
Poli Iaşi - FCSB scor final 1-0. Rezumat video

Sport

Poli Iaşi – FCSB scor final 1-0. Rezumat video

Poli Iaşi a reuşit surpriza şi a învins-o pe FCSB, fostă Steaua, cu scorul de 1-0, deşi a terminat meciul în inferioritate numerică.

Cristea a marcat golul echipei moldovene în minutul 88, după un cotraatac şcoală.

Qaka, despre care presa sportivă scrie că va deveni din vară jucătorul FCSB-ului, a fost eliminat în minutul 74.

În urma acestui rezultat, FCSB se află pe locul 2, la un punct în spatele liderului CFR Cluj. Ardelenii au 44 de puncte, iar bucureştenii 43.

În etapa viitoare, FCSB joacă în deplasare la Craiova, iar CFR Cluj merge la Giurgiu, pentru meciul cu Astra.

Poli Iaşi FCSB Rezumat video 7 mai

CSM Poli Iaşi: Rusu – Zaharia, Mihalaches, Frăsinescu, Panţâru – Qakas, Cioinac – Platini (Kizito 60), Jo, Sin (Bosoi 45) – A. Cristea

Rezerve: Koşelev, Danale, Chelaru, Mihăescu, Bosoi, Jagodinskis

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Pintilii (Nedelcu 46), L. Filip – Man, Budescu (Teixeira), F. Tănase – Alibecs (Gnohere 77)

Rezerve: A Vlad, Gnohere, J. Morais, F. Coman, O. Popescu

Budescu la CFR Cluj?

Într-un meci disputat sâmbătă, CFR a bătut Craiova cu scorul de 1-0. Vineri, Astra şi Viitorul au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Vezi şi: CFR Cluj – Craiova rezumat video. Scor final 1-0

În presa de sport de azi a apărut informaţia conform căreia Budescu  ar fi la un pas de CFR Cluj. Gigi Becali a dezminţit informaţia, însă a precizat că fotbalistul este de vânzare pentru oricine îi achită clauza de reziliere.

„Dacă vreţi să comentăm minciuni, le comentăm. Dacă Budescu se înţelege cu CFR şi clubul plăteşte clauza de 3 milioane, el pleacă. Gata, am comentat minciunile.

Hai acum să comentăm şi adevărul; eu i-am transmis lui Vasi (n.r. Geambazi) asta: „Dacă îţi place de Omrani, îl chem aici”. Lui îi expiră contractul, i-au falsificat semnătura.

E o replică a CFR-ului pentru că noi îl luăm pe Omrani. Cum să se ducă Budescu la CFR, cine pleacă de la Steaua la CFR? În plus, dă vreodată 3 milioane CFR pe un jucător? Ei se cârpesc cu 300.000, cu 500.000. Cum să dea 3 milioane?”, a spus Becali, la Digi Sport Special.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top