Connect with us
FOTBAL Polonia România LIVE SCOR

Sport

Polonia – România SCOR 3-1 LIVE TEXT. România ratează calificarea la Mondialul din 2018

Polonia – România SCOR 3-1. România a fost bătută de Polonia cu scorul de 3-1. Tara noastră și-a ratat calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018.

LIVE TEXT Polonia – România SCOR 3-1

ACTUALIZARE 23:37 – FINAL DE MECI. România a ratat calificarea la cupa mondiala din Rusia 2018.

ACTUALIZARE 23:31 – Mai sunt 3 minute și România ratează calificarea la Mondialul din 2018. MINUTUL 90. Nicolae Claudiu Stanciu (România) nu trimite o centrare în interiorul careului dintr-o lovitură de la colţ. El pasează balonul la coechipierul aflat lângă el.

ACTUALIZARE 23:25 MINUTUL 81 – Schimbare.Piotr Zielinski iese și Adam Nawalka îi dă ultimele sarcini tactice lui Lukasz Teodorczyk (Polonia).

ACTUALIZARE 23:20 – Bogdan Stancu mai spală din rușinea României. Gol! Scor 3-1

ACTUALIZARE 23:18 – MINUTUL 72 -Adam Nawalka decide sa invioreze jocul echipei sale.Face o schimbare.Karol Linetty iese de pe teren și intra Arkadiusz Milik (Polonia).

ACTUALIZARE, 23:06 – 3-0 pentru Polonia. Robert Lewandowski (Polonia) şi-a păstrat calmul și transformă în gol lovitura de la 11 metri.

ACTUALIZARE, 23:05 – PENALTY PENTRU POLONIA. Artur Jedrzejczyk (Polonia) își culcă adversarul cu o intrare dură. Penalti! Unul dintre jucătorii de la România va executa imediat o lovitură de la 11 metri. Să vedem cum se termină faza.

ACTUALIZARE 23:04 Minutul 60 – Iese Chipciu și întra Stanciu.E timpul pentru o schimbare. Alexandru Chipciu poate lua o pauză şi Nicolae Claudiu Stanciu (România) intră pe teren. Christoph Daum pregatește o schimbare.Iasmin Latovlevici este inlocuit de Gheorghe Grozav (România).

ACTUALIZARE 23:00 MINUTUL 57Gol Polonia. Scor Polonia-România 2-0. Gol! Piotr Zielinski a trimis o centrare bună dintr-o lovitură de la colţ şi mingea l-a găsit perfect pe Robert Lewandowski (Polonia) a cărui lovitură precisă cu capul puţin din afara zonei de pedeapsă s-a oprit direct în colţul drept de jos. Scorul este acum 2:0.

ACTUALIZARE 22:54, Minutul 50 – Kamil Grosicki (Polonia) trimite prea tare o centrare dintr-un corner, şi nici unul dintre coechipierii săi nu pot să ajungă la minge cu capul lor.
Robert Lewandowski (Polonia) aproape să scape singur dar adversarul indepartează orice pericol. Polonia va executa un corner.

ACTUALIZARE, 22:52 – Minutul 49, șansă pentru România, dar echipa noastră ratează. Iasmin Latovlevici (România) a trimis o lovitură liberă de la marginea careului, dar portarul a aranjat zidul perfect şi încercarea lui a fost respinsă.

ACTUALIZRE, 22:50, minutul 46 – BOGDAN STANCU a fost faultat. Lovitură liberă pentru România. Karol Linetty (Polonia) pune adversarul pe pământ. Ruddy Buquet vede faza şi fluieră pentru acest fault. România câştigă o lovitură liberă. O situaţie promiţătoare pentru un şut direct.

ACTUALIZARE, 22:49 – Repriza a doua a început. Scorul este 1-0.

Actualizare, 22:47 – Transmisiunea directă a revenit. Ne pregătim de a doua repriză.

Actualizare, 22:33 – Pauza. Scorul meciului dintre Polonia și România este: 1-0.

Minutul 44 – Prima repriză va fi prelungită cu 2 minute. Scor Polonia România – 1-0

Minutul 42 – 22:28 – Schimbare în echipa Poloniei cu puțin timp înainte de pauză. Krzysztof Maczynski este schimbat din cauza accidentarii. Adam Nawalka îi acordă o șansă lui Grzegorz Krychowiak (Polonia).

Minutul 36 – Polonia – România scorul este în continuare 1-0. Kamil Grosicki (Polonia) pătrunde în interiorul careului de penalti şi interceptează o pasă. El trimite un şut precis în direcţia centrului porţii. Ciprian Tatarusanu este alert şi respinge şutul cu o intervenție formidabilă.

Minutul 34 – Fanionul arbitrului asistent este ridicat deoarece Kamil Grosicki (Polonia) a rămas în poziţie incorectă de joc.

Minutul 32 (22:18) – Razvan Marin (România) primeşte o pasă şi şutează de la o distanţă destul de mare. Şutul său trece departe de bara transversală.

Minutul 28 – Scor Polonia – România 1-0.Robert Lewandowski (Polonia) şi-a păstrat calmul și transformă în gol lovitura de la 11 metri.

Minutul 27 – Săpunaru primește cartonaș galben. Săpunaru nu va mai juca împotriva Armeniei. Penalty pentru Polonia.

Minutul 23, Polonia – România -Lukasz Piszczek (Polonia) încearcă o centrare dintr-un lob pentru a-l găsi pe unul dintre coechipierii săi. Defensiva adversă anulează pericolul prin interceptarea mingii.

ACTUALIZARE, 22:07, minutul 21 – Tătărușanu iese din poartă și boxează.

ACTUALIZARE, 22:05, minutul 19 -Nici unul dintre atacanţi din zona de pedeapsă nu a reuşit să preia pasa lobată trimisă de Artur Jedrzejczyk (Polonia). El trebuie să-şi îmbunătăţească precizia pentru data viitoare.

ACTUALIZARE, 22:03, minutul 17 – Polonia are peste 70% posesie.

ACTUALIZARE, 21:58, minutul 12 – Lovitură liberă pentru România.

ACTUALIZARE, 21:55 – MINUTUL 10 – Polonezii au avut o mare șansă în primele 10 minute ale meciului Polonia – Romania. Scorul este deocamdata 0-0. Andone a fost faultat.

ACTUALIZARE, 21:45 – Fluierul de start. Meciul este arbitrat de Ruddy Buquet.

Transmisiunea directă începe de la ora 21:45 și o puteți urmări la TV pe TVR 1 și TVR HD. Poți urmări și online meciul dintre România și Polonia pe site-ul tvrplus.ro.

Va reuși Christoph Daum să califice România? Revenim cu live text de la ora 21.00.

Echipele de start – Polonia – România

Echipa de Start a României – antrenor Christoph Daum.
Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Tosca – Benzar, R.Marin, Pintilii, Latovlevici – Chipciu, Fl. Andone, B. Stancu
Rezerve: Pantilimon, S. Lung, Gardos, Cr. Ganea, Baluta, Stanciu, Rotariu, Hanca, Ivan, Taru, Bicfalvi
Echipa probabilă a Poloniei – antrenor Adam Navalka
Szczesny – Piszczek, Cionek, Pazdan, Jedrzejczyk – Blaszczykowski, Maczynski, Linetty, Grosicki – Zielinski, Lewandowski
Rezerve: Fabianski, Skorupski, Leczuk, Rybus, Bereszynski, Krychowiak, Peszko, Dabrowski, Wszotek, Milik, Teodorczyk
România n-a avut noroc astăzi la tenis, Simona Halep ratând premiul de la Paris, dar poate are noroc la fotbal.

Polonia – România începe de la ora 21:45 și este în direct la TVR 1.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top