Connect with us
Primul discurs al lui Răzvan Burleanu după ce a câștigat alegerile FRF cu rezultat zdrobitor

Sport

Primul discurs al lui Răzvan Burleanu după ce a câștigat alegerile FRF cu rezultat zdrobitor

Răzvan Burleanu a susținut primul discurs după câștigarea alegerilor FRF. Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan au vorbit și ei după anunțarea rezultatelor.

Lupescu l-a felicitat pe Burleanu pentru victorie.

„Eu cred că a fost de datoria mea să vin să încercăm să redresăm fotbalul. Sper ca în următorii patru ani să aveți performanța pe care toată lumea o așteaptă”, a spus Ionuț Lupescu.

Marcel Pușcaș l-a felicitat și el pe Răzvan Burleanu, dar și pe cei care nu l-au votat. El a anunțat că aceasta este ultima sa zi din fotbal.

Candidatul Ilie Drăgan a spus că este important ca împreună să se găsească soluții. El a mulțumit că i s-a oferit șansa să candideze.

Răzvan Burleanu a promis că va fi același președinte, pentru a avea în continuare unitate.

Numărul meu de telefon rămâne același. Le mulțumesc contracandidaților pentru participare. Îi mulțumesc întregii mele echipe pentru modul în care am reușit să lucrăm. Dumneavoastră sunteți această echipă și vă mulțumesc.

Ați fost fermi, drepți, integri, sunt mândru că fac parte din această familie. Trebuie să recunosc că deși nu a fost un fleac, i-am ciuruit. Urmează alegerile pentru Comitetul Executiv și sper să votați echipa mea, a spus Burleanu.

Reamintim că Răzvan Burleanu a câștigat alegerile cu 168 de voturi. Ionuț Lupescu a obținut doar 78 de voturi. Marcel Pușcaș a luat opt voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top